News

9 momente în care starurile nu se deosebesc de oamenii obişnuiţi. Mănâncă la fast food şi îşi plimbă câinii

9 momente în care starurile nu se deosebesc de oamenii obişnuiţi. Mănâncă la fast food şi îşi plimbă câinii

Sunt super cunoscuţi în toată lumea datorită carierei lor în lumea filmului, a muzicii, modelingului, pentru statutul de Prime Doamne sau chiar datorită apartenenţei la o familei regală şi, cu toate că deţin averi colosale şi ar putea avea totul la picioare, aceste personalităţi preferă să ducă un trai obişnuit. Desigur, din rutină nu lipsesc plimbările cu căţeii sau cumpărăturile, deşi ar putea foarte bine să plătească pe cineva care să facă aceste lucruri în locul lor.

Nu e de mirare că actori, cântăreţe, soţii de preşedinţi sau chiar regine, duc o viaţă destul de normală şi fac anumite lucruri pe care le fac şi oamenii care nu sunt în atenţia publică. Asta include cafeaua şi mâncatul la fast food. Iată câteva lucruri prin care starurile dovedesc că nu se deosebesc de oamenii de rând!

Merg la cumpărături

Pentru unele dintre celebrităţi, cumpărăturile reprezintă un moment plăcut, de obicei un moment de a petrece timp alături de familie, dar şi de a-şi aproviziona casa cu tot felul de bunătăţi. Aşa se face că nu doar o dată, vedete precum Sandra Bullock, Jessica Alba sau Jon Bon Jovi au fost surprinse împingând  căruciorul plin cu pungi de alimente.

Sandra Bullock şi iubitul său, Bryan Randall.
Jon Bon Jovişi soţia sa, Dorothea Hurley.
Jessica Alba

Modifică Setările