Beauty

9 produse pe care trusa ta de vacanţă trebuie să le conţină

9 produse pe care trusa ta de vacanţă trebuie să le conţină camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Acum, când pielea poate fi agresată de numeroşi factori externi, cum ar fi poluarea, fumul de ţigară sau purtarea măştii, trusa ta de vacanţă trebuie să arate puţin altfel. Iată ce nu trebuie să îţi lipsească!

Cremele fac parte din rutina de îngrijire a pielii. Chiar şi despre Cleopatra se spunea că se scaldă în lapte pentru calităţile sale hidratante. S-a demonstrat că o cremă hidratantă poate creşte conţinutul de apă din stratul exterior al pielii, care ameliorează uscăciunea. De asemenea, sunt ideale pentru a combate semnele îmbătrânirii şi pentru a ajuta pielea să arate mai sănătoasă. Cu toate astea, există şi o serie de alte produse de care nu trebuie să te desparţi.

O cremă bună. Hidratarea pielii este cu adevărat importantă, în special pentru persoanele cu pielea uscată. Folosiţi o cremă hidratantă care nu este prea grasă, astfel încât să o puteţi aplica înainte de machiaj. Cremele hidratante care conţin acid hialuronic sunt foarte bune, deoarece oferă pielii un aspect sănătos şi nu o facc să arate deloc grasă.

Roşeaţă, imperfecţiuni, ten neuniform şi tern, linii fine, senzaţie de disconfort - acestea sunt simptomele pielii fragilizate, deteriorate, agresate şi pot apărea la orice tip de piele, fie că este mixtă, grasă sau uscată.

În astfel de cazuri, numai hidratarea nu este suficientă. Pielea trebuie reechilibrată, reparată şi protejată, pentru a-şi recâştiga strălucirea şi aspectul sănătos. În acest caz, crema gel poate face minuni, pentru că protejează şi regenerează.

Uriage cremă-gel

Cremă pentru ochi.  Pielea din jurul ochilor tinde să fie mai subţire şi mai sensibilă. De asemenea, este predispusă la semne de îmbătrânire, linii fine, umflături şi cearcăne. O cremă de ochi bună poate lumina şi întări zona. Tamponaţi o cantitate mică pe zona ochilor folosind degetul inelar.

Gel Bruno Vassari pentru pielea din jurul ochilor

Spray pentru păr. Dacă aveţi părul blond, nu uitaţi de sprayul colorant corector pentru îndepărtarea rapidă a tonurilor de galben şi obţinerea unui blond luminos. Sunt uşor de aplicat şi neutralizează tonurile galbene într-o clipă. Pur şi simplu pulverizaţi sprayul pe părul uscat complet sau pe părul uscat cu prosopul. Pentru o corectare perfectă a culorii, folosiţi ulterior uscătorul de păr, astfel de sprayuri fiind activate la căldură.

Sprayul colorant corector Palette Anti-Yellow

Şampon. Mereu apreciat atunci când este bine îngrijit şi frumos, părul necesită o atenţie riguroasă, cu atât mai mult dacă suferim de afecţiuni ce au ca rezultat căderea acestuia. De aceea, dacă avem un şampon care stimulează creşterea firului de păr e indicat să nu renunţăm la el nici măcar pe perioada vacanţei.

Acesta stimulează microcirculaţia scalpului, activează şi întăreşte foliculii de păr, stimulează creşterea părului nou şi puternic, previne căderea excesivă.

Şampon Dermedic

Ruj. Spre deosebire de restul pielii, buzele tind să se usuce cel mai uşor, deoarece nu conţin glande uleioase. Beţi multă apă pentru a împiedica uscarea buzelor şi evitaţi să vă lingeţi buzele (mi-au trebuit ani de zile ca să încetez obiceiul!) Buzele sunt foarte mult expuse la soare, în special buza de jos. Asta înseamnă că  reprezintă locul ideal pentru cancerele de piele. Aşadar, este important ca produsul pe care îl foloseşti să includă o protecţie solară (SPF 15 sau mai mare). Noaptea e bine să optaţi pentru un produs hidratant, pentru a ajuta la combaterea uscăciunii nocturne.

Ruj Rimmel

Lac pentru unghii. Unghiile noastre trec prin multe în fiecare zi. Tastarea, înotul spălatul vaselor sunt doar câteva dintre activităţile care le afectează. Unghiile lungi arată cu siguranţă cel mai bine, dar sunt mai predispuse la rupere şi aşchiere decât unghiile mai scurte. Dacă vă faceţi manichiura, aveţi şansa ca vârful unghiilor să se cioplească. De aceea, dacă nu aţi optat pentr o ojă permanentă, e bine să aveţi şi în trusa de vacanţă un lac de unghii care vă poate scăpa de această problemă.

Lac de unghii Sally Hansen 

Un produs pentru îngrijirea pielii. Primăvara, pielea ta are nevoie de mai multă  îngrijire pentru a-şi recâştiga prospeţimea şi strălucirea. Pe lângă produsele la care apelezi, ai nevoie şi de un dispozitiv care micşorează porii şi îţi curăţă tenul în profunzime.

 

Foreo

Parfum Ne place să mirosim frumos toată ziua, dar uneori avem impresia că parfumul a dispărut din momentul în care l-am aplicat. Totul este să ştim unde şi cum să îl aplicăm, dar şi  cum să-l păstrăm pentru a-şi menţine calitatea. 

Dacă vrei să dureze mai mult, aplică o loţiune fără parfum înainte de a-l aplica. Pielea grasă va păstra parfumul mai mult timp. De asemenea, îl poţi pulveriza şi pe peria cu care îşi aranjezi părul. Astel, licoarea cu miros superb îţi va învălui tot corpul.

Parfum Victoria's Secret- Very Sex Orchid

Gel intim. Şi cum o bună igienă personală este un prim pas pentru sănătate, nu poţi pleca la drum fără un gen intim, care poate combate iritaţiile şi reface mucoasa genitală, reducând senzaţia de disconfort.

 

Gel Mastrelle pentru igena intimă

 

Modifică Setările