Lifestyle

9 site-uri care fac viaţa mai uşoară întregii familii

9 site-uri care fac viaţa mai uşoară întregii familii

Tata are nevoie de piese pentru maşină, mama şi-ar dori o rochie nouă, băieţelul se visează mare cântăreţ şi îşi doreşte să meargă la un curs de canto pentru copii, în timp ce mezina familiei nu-şi poate lua gândul de la căsuţa din lemn pentru păpuşi a prietenei ei. Fiecare membru al familiei are dorinţe şi nevoi care pot fi împlinite acum doar cu-n singur click.

Pentru părinţii ocupaţi şi nu numai, magazinele online şi cumpărăturile rezolvate doar cu ajutorul câtorva click-uri reprezintă cea mai bună invenţie a ultimilor decenii. Fie că noile achiziţii le satisfac nevoile personale, fie că împlinesc dorinţele celor mici sau asigură cele necesare desfăşurării afacerii familiei în condiţii optime, posibilitatea de a comanda articolele şi serviciile alese de pe internet, din confortul propriei case, face lucrurile mult mai uşoare.

Vă prezentăm 9 magazine online care fac viaţa mai uşoară întregii familii:

  1. Scauneonline.ro

Dacă vă doriţi să mobilaţi noua casă ori dacă aveţi în plan să redecoraţi bucătăria şi aveţi nevoie de scaune bar sau de scaune de bucatarie moderne, asortate noii viziuni, puteţi apela la serviciile magazinului online Scauneonline.ro. Pe Scauneonline.ro gasiti o paleta larga de modele de scaune, astfel încât puteţi alege piese de mobilier pe gustul dumneavastra, fie că decorul bucătăriei este unul minimalist, fie unul tradiţional. Tot pe Scauneonline.ro găsiţi şi scaune pentru bar, scaune de birou pentru copii, scaune directoriale, scaune de conferinţă, fotolii şi scaune cu masaj, dar şi mese de bucătărie şi măsuţe de cafea.

  1. Homex.ro

Un alt magazin online extrem de util când vine vorba de decorarea sau redecorarea locuinţei este Homex.ro. Pe „rafturile” virtuale ale acestuia puteţi găsi o mulţime de lucruri pentru locuinţă, de la lenjerii de pat, la vase şi ustensile de bucătărie, accesorii pentru vin şi decoraţiuni pentru toate încăperile. Tot pe Homex.ro găsiţi şi seturi de cutii de depozitare, pentru păstrarea în siguranţă a pieselor la care veţi renunţa în timpul redecorării.

  1. Aerolines

Când vine vorba de vacanţele în familie, toţi membrii ar trebui să aibă un cuvânt de spus. Pe site-ul Aerolines.ro găsiţi bilet de avion ieftin pentru dumneavastră, dar şi pentru cei cu care călătoriţi, precum şi informanţii utile pentru o călătorie lipsită de griji. Mai mult decât atât, puteţi alege biletele în funcţie de preferinţele dumneavastră. Ofertele sunt variate, aşa că puteţi alege între zborurile mai multor companii, între zboruri nocturne şi zboruri pe timp de zi, dar şi între zboruri cu sau fără escale sau cu escale doar pe anumite aeroporturi. Pe Aerolines sunt disponibile chiar si optiuni de cazare si sugestii de obiective turistice.

  1. Inpuff.ro

Desi familia ocupă un loc important în viaţa oricărei femei, mai ales a unei mame, aceasta nu trebuie să se neglijeze pe ea însăşi şi nu trebuie să îşi refuze micile plăceri ori nevoia de a se simţi frumoasă. Pe Inpuff.ro, un site dedicat femeilor îndrăgostite de modă, reprezentantele sexului frumos pot găsi tot ce au nevoie pentru o reîmprospătare a garderobei. De la rochii de club şi rochii de ocazie, la ţinute potrivite pentru birou, paltoane sau geci pentru sezonul rece, Inpuff.ro este un magazin online cu produse de calitate, la preţuri mici, gata să satisfacă alegerile stilistice ale oricărei doamne.

  1. Autoatu.ro

Maşina familiei uşurează viaţa întregilor membri ai familiei, facilitând atât drumurile spre locul de muncă pentru părinţi, spre şcoală pentru copii, cât şi alte drumuri realizate în scop casnic sau chiar de urgenţă. De aceea, este de preferat ca aceasta să fie tot timpul în stare bună, gata de plecare. Autoatu.ro este un magazin online care comercializează piese originale sau aftermarket adresate tuturor modelelor de autoturisme. Pe Autoatu.ro puteţi găsi piese Hyundai, Volkswagen, Audi, Mazda, Opel, Citroen, Peugeot, Dacia, Renault şi Toyota, dar şi piese rare, care se găsesc mai greu pe piaţa din România, la preţuri competitive.

  1. Bravissimo.ro

Reuşita celor mici, fie că vorbim despre situaţia şcolară, fie despre excelenţă  şi talent demonstrate într-o activitate extracurriculară, este un motiv de bucurie nu doar pentru copii, cât şi pentru părinţi. Pe lângă aceste sentimente de mândrie, nu trebuie uitat nici faptul că activităţile artistice ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Şcoala Bravissimo, cu site-ul aferent bravissimo.ro, vine în întâmpinarea părinţilor cu copii cu vârste mai mari de cinci ani cu un curs de canto pentru copii, dar şi cu lecţii de pian, vioară, chitară, actorie şi dans.

  1. Educlass.ro

Un set de beneficii în devoltarea copiilor aduce şi Educlass.ro, un magazin online de jucării pentru copii pe categorii de vârstă, de la 0-12 luni, la +10 ani. Pe Educlass.ro se găsesc mai multe jocuri şi jucării care dezvoltă componenta cognitivă a celor miri, cum ar fi jucării lingvistice, jocuri matematice, jucării stiinţifice, jucării de logică şi jucării de logică pentru clasă, dar şi puzzle-uri din lemn sau clasice. Se găsesc, de asemenea, costume de carnaval şi jucării pentru fetiţe şi băieţei, cum ar fi o căsuţă din lemn pentru păpuşi, respectiv trenuleţe cu căi ferate circulare, dar şi articole pentru proaspetele mămici care alăptează - pompe de alăptare, pungi de stocare ale laptelui matern ş.a.

  1. Headprint.ro

Pentru bunul mers al afacerii familiei, HeadPrint.ro, o companie care oferă servicii şi produse de producţie publicitară şi print digital, oferă soluţii pentru promovarea brandului sau companiei. Pentru ca afacerea să devină cunoscută şi pentru ca serviciile oferite să ajungă la un public cât mai mare, Headprint.ro oferă materiale publicitare precum afişe publicitare, flyere şi fluturaşi publicitari, standuri expoziţionale, litere volumetrice, cărţi de vizită, bannere roll up ş.a.

  1. DispoTrading.ro

O altă companie care vă poate ajuta în afaceri este Dispo Trading, un producător şi importator român de articole de unică folosinţă, uniforme de lucru şi echipamente de protecţie. Pentru ca afacerea familiei să se desfăşoare într-un mediu curat şi sănătos, fie că este vorba despre un cabinet medical privat, fie de un salon de înfrumuseţare, Dispo Trading oferă produse de curăţenie profesionale, saci menajeri, săpun lichid şi detergenţi profesionali, dar şi altfel de produse, printre care uniforme medicale, echipamente de lucru, mănuşi de unică folosinţă şi o varietate de produse HoReCa.

Modifică Setările