News

A aşteptat 17 ani ca Jack Nicholson să o ceară în căsătorie! Cum a părăsit-o actorul pe Anjelica Huston

A aşteptat 17 ani ca Jack Nicholson să o ceară în căsătorie! Cum a părăsit-o actorul pe Anjelica Huston camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

17 ani de suferinţă şi nenumărate aventuri! Anjelica Huston a petrecut zeci de ani aşteptând ca Jack Nicholson să se căsătorească cu ea.

Anjelica Huston şi Jack Nicholson au fost împreună timp de 17 ani, dar povestea lor de dragoste a fost amară şi marcată de aventurile lui Nicholson. În cele din urmă, actorul a părăsit-o pentru a întemeia o familie cu o femeie mult mai tânără. Dar au fost oare vreodată, cu adevărat, îndrăgostiţi?

Jack Nicholson are la Hollywood reputaţia unui adevărat playboy. Actorul s-a căsătorit cu Sandra Knigh în 1962, dar mariajul s-a încheiat rapid. De atunci, starul a aşezat multe nume pe lista cucerilor, de la Kate Moss la Melanie Griffith.

În timp ce ieşea cu toate aceste frumuseţi, singura femeie la care se întorcea întotdeauna era Angelica Huston, fiica legendarului regizor, John Huston. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere, una din cele cele multe organizate de Nicholson în propria casă. Starul a fost fermecat de ea şi i-a cerut rapid o întâlnire, ca mai apoi să o anuleze din cauza unei alte obligaţii.

Mult mai târziu, Huston a aflat că „obligaţia” era, de fapt, o altă femeie, cântăreaţa Michelle Phillips, fosta iubită a actorului.

În memoriile sale, Watch Me, Huston a vorbit în cele din urmă despre relaţia toxică cu Jack şi despre fascinaţia ei faţă de acest faimos actor, care, în cele din urmă, a părăsit-o.

Ea spune că i-a plăcut să fie tratată ca un obiect pe care el îl poseda, chiar şi în timp ce îl privea flirtând cu alte femei.

Odată, când a încercat să plece, el a apucat-o de talie şi i-a spus: „Să nu te ridici niciodată aşa şi să pleci!”. „M-am bucurat de scurta lui sclipire de posesivitate”, povesteşte Huston. În cele din urmă, în 1991, Nicholson a invitat-o la cină, acasă, doar pentru a-i spune că va avea un copil cu actriţa Rebecca Broussard, cu 12 ani mai mică decât ea!

În timpul unui interviu, Anjelica şi-a amintit momentul în care actorul i-a făcut această mărturisire. Ea a mărturisit că a sunat-o şi că au luat masa împreună, apoi a aruncat bomba: „Îmi amintesc că ne-am îmbrăţişat şi poate că am plâns puţin, dar, când am ajuns acasă, eram furioasă”.

Despărţirea lor s-a produs chiar în acea noapte.  Actriţa a adăugat că situaţia a fost şi mai dureroasă, deoarece în acel moment încerca să rămână însărcinată cu Jack.

Anjelica s-a căsătorit cu sculptorul Robert Graham în 1992. Actriţa a dezvăluit că relaţia a fost diferită de cele anterioare. Din păcate, această poveste de dragoste s-a încheiat în 2008, când Robert a murit. Graham avea 70 de ani şi de câteva luni ducea o luptă cu boala. De atunci, Anjelica s-a dedicat doar proiectelor profesionale.

 

 

 

Modifică Setările