News

A avut cel mai bun talk-show din România, dar a dispărut din lumina reflectoarelor! Cum arată şi ce face Marius Tucă în prezent?

A avut cel mai bun talk-show din România, dar a dispărut din lumina reflectoarelor! Cum arată şi ce face Marius Tucă în prezent? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Marius Tucă era unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti din România, iar talk-show-ul său era cel mai bun din ţară. Deşi a ajuns în vârful piramidei, moderatorul a ales de câţiva ani să dispară din lumina reflectoarelor.

În prezent, Marius Tucă scrie poezii şi este proprietarul postului de radio Smart FM, iar în urmă cu un an spunea într-un interviu pentru „Adevărul“ că regretă că nu şi-a făcut o televiziune la finalul anilor ‘90. Mai mult decât atât, Marius Tucă afirma că în anul 1999 era cel mai bine plătit jurnalist şi nu avea ce să facă cu banii.

„Eram un ziarist plătit cu zeci de mii de dolari pe lună, chiar nu aveam ce face cu banii. Există şi afaceri în care am investit foarte mult pentru că voiam să fac ceva cu banii, dar la primele investiţia a fost foarte mică. Şi acum nu vă gândiţi că am conturi pline cu bani, nu, căci am investit de-a lungul timpului în tot felul de chestii şi în ceea ce se numeşte un nou început în presă: Radio Smart. Într-o mare măsură aş schimba multe dintre lucrurile din trecut. Unul ar fi că nu mi-am făcut televiziunea mea, în ‘99, când toată lumea trăgea de mine să o fac, dar cred că eram cel mai bine plătit jurnalist pe vremea aia şi era aşa o comoditate legată de bani, de popularitate şi am tot amânat. Dar atunci ar fi fost cel mai bun moment. Acum e foarte greu, sunt vremuri grele“, spunea Marius Tucă în 2017.

Mai multe fotografii cu Marius Tucă pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările