Gossip

A avut o sarcină care i-a pus viaţa în pericol şi o naştere prematură, de urgenţă. Pentru Mariah Carey, maternitatea a venit cu un preţ foarte scump!

A avut o sarcină care i-a pus viaţa în pericol şi o naştere prematură, de urgenţă. Pentru Mariah Carey, maternitatea a venit cu un preţ foarte scump! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Gemenii divei, Monroe şi Moroccan, s-au născut în 2011, după o sarcină cu nişte complicaţii care i-au pus în pericol viaţa şi au deterninat-o pe Mariah să nu mai încerce niciodată să aibă alţi copii.   

Carey a avut diabet gestaţional şi preeclampsia, adică hipertensiune şi afectarea şi altor organe ale viitoarei mame, în timp ce era însărcinată cu gemenii ei. Având în vedere că aceste afecţiuni puteau să-i provoace cântăreţei mai mult decât câteva neplăceri minore, Mariah a intrat în sala de naşteri de urgenţă, când sarcina ei avea doar 35 de săptămâni. Într-un final, putem spune că diva a avut mare noroc că a supravieţuit problemelor avute în timpul sarcinii fără ca ceva mult mai grav să se întâmple!

“Înainte de-a rămâne însărcinată, n-aveam nicio idee prin ce schimbări enorme poate trece corpul femeii. Eram aproape convinsă că nu voi mai putea merge normal vreodată!”, a declarat, la un moment dat, vedeta preocupată mai mult de aspectul ei fizic. Dar felul în care arăta era ultimul lucru care-i îngrijora pe medici la acea vreme.

Modifică Setările