News

A câştigat „Asia Express“, dar acum nu se poate ridica din pat! Oase are probleme de sănătate: „E acasă, înfofolit în pătură“

A câştigat „Asia Express“, dar acum nu se poate ridica din pat! Oase are probleme de sănătate: „E acasă, înfofolit în pătură“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A participat la „Asia Express“ alături de CRBL, bunul său prieten, şi a reuşit să se facă plăcut de aproape toţi ceilalţi concurenţi, mai ales că o parte din concurs Oase, căci despre el este vorba, a avut piciorul în ghips.

Din păcate pentru câştigătorul „Asia Express“, problemele de sănătate i-au venit de hac mai rău decât probele de la celebra emisiune de la Antena 1, iar acum Oase nu se mai poate ridica din pat, după cum a spus CRBL la Antena Stars.

„Este atât de prost şi de nemernic încât nu şi-a dat seama că antibioticul ce costă 12 lei nu-i face bine. El a cumpărat antibiotic de 12 lei ca să-şi revină după această răceală şi această viroză cu care s-a întors din Dubai şi acum e acasă, înfofolit în pătură. E mort de răceală, dar se face bine“,  a afirmat CRBL în emisiunea lui Mihai Morar.

Modifică Setările