News

A căzut de la etajul trei, după care a rămas paralizat. Cum s-a schimbat viaţa lui Orlando Bloom după accidentul aproape fatal?

A căzut de la etajul trei, după care a rămas paralizat. Cum s-a schimbat viaţa lui Orlando Bloom după accidentul aproape fatal?

Logodnicul lui Katy Perry arată mai bine ca niciodată şi îşi etalează fizicul desăvârşit fără pic de pudoare. Însă trupul bine făcut al actorului a avut de suferit, în trecut, în urma unui accident aproape fatal suferit de acesta. Ce s-a întâmplat mai exact şi cât de grea a fost recuperarea lui Orlando, având în vedere că medicii i-au spus că nu va mai merge niciodată?

La 21 de ani, actorul britanic a căzut în gol de la etajul trei în momentul în care burlanul casei pe care se urcase a cedat şi s-a rupt. Orlando a ajuns la spital de urgenţă după căderea aproape fatală şi a fost paralizat timp de patru zile din cauza vertebrelor pe care şi le rupsese. Recuperarea starului hollywoodian a durat 18 luni, însă Bloom nu uită nici în ziua de azi momentul în care s-a aflat la un pas de moarte şi care i-a schimbat radical restul vieţii.

Pe cât de activ este pe marele ecran, pe atât de dinamic este şi în viaţa sa privată, având hobby-uri destul de periculoase, precum căţăratul pe munte. Dar nu aventurile din mijlocul pustietăţii i-au pus în pericol viaţa, ci unele… domestice. La 21 de ani, actorul s-a gândit să treacă cumva de pe acoperişul unei case pe acoperişul altei case ţinându-se bine de un jgheab. Din păcate, întregul burlan a cedat şi tânărul s-a prăbuşit la pământ de la etajul trei.

Modifică Setările