News

A confirmat! Elena Udrea este însărcinată cu gemeni! AUDIO

A confirmat! Elena Udrea este însărcinată cu gemeni! AUDIO

În sfârşit, fosta "blondă de la Cotroceni" va deveni mămică. Şi bucuria este cu atât mai mare cu cât aşteaptă gemeni.

Zvonurile că Elena Udrea ar fi însărcinată au apărut încă de la sfârşitul lunii ianuarie, după ce a fost văzută ieşind dintr-o clinică medicală, specializată în probleme ginecologice, însă la acea vreme Elena Udrea a negat cu vehemenţă.

Deunăzi, fosta politiciană a recunoscut că va deveni mamă la 44 de ani, într-un interviu acordat la Antena 3.

”Sarcina evoluează bine, este vorba despre o sarcină gemelară, sper să fie doi băieţi”, a spus Elena Udrea, aflată în Costa Rica.

“Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Voi avea doi băieţi dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3 (începând cu minutul 1:40).

Elena Udrea şi iubitul ei, Adrian Alexandrov, formează un cuplu de mai bine de un an şi jumătate şi sunt deja logodiţi.

Modifică Setările