News

A crescut pe micile ecrane! Maisie Williams, scene de sex în noul episod Game of Thrones

A crescut pe micile ecrane! Maisie Williams, scene de sex în noul episod Game of Thrones camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Avea 14 ani când a debutat în ”Game of Thrones”, însă nimeni nu a conştientizat că anii au trecut şi actriţa s-a transformat într-o femeie asumată şi senzuală. Aseară, însă, Maisie a realizat primele scene de sex, iar fanii au fost şocaţi.

Are 22 de ani şi e una dintre cele mai simpatice actriţe din generaţia tânără, însă fanii GOT o văd în continuare pe Maisie Williams, interpreta Aryei Stark, drept o fetiţă. Poate, de aceea, scenele de sex pe care le-a filmat pentru al doilea episod din ultimul sezon al celebrului serial i-a surprins pe toţi.

Maisie Williams, alias ”Arya Stark”, scene de sex în GOT

În imaginile respective, personajul Arya Stark face sex, pentru prima dată, cu prietenul ei, Gendry (jucat de Joe Dempsie), înainte de marea bătălie. Actriţa a renunţat la haine pentru această scenă, şi şi-a etalat silueta perfectă.

Chiar Maisie recunoaşte că trecerea de la ”fetiţa” la ”femeia” Arya Stark a avut un puternic impact emoţional chiar şi pentru cei apropiaţi ei. ”Dacă vă simţiţi inconfortabil acum să ştiţi că mama mei, tatăl meu vitreg, cele două surori şi cei patru fraţi tocmai au văzut aceste scene”, a mărturisit ea, pe Twitter.

Modifică Setările