News

A cucerit planeta cu piesele lansate, dar ştii cum arată familia lui? Iată-l pe Tudor de la Fly Project alături de soţie şi fetiţă!

A cucerit planeta cu piesele lansate, dar ştii cum arată familia lui? Iată-l pe Tudor de la Fly Project alături de soţie şi fetiţă! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Recent, băieţii de la Fly Project au cucerit China cu piesa lor „Toca Toca“, care este hit pe aplicaţia „Tik Tok“, ce tocmai a atins 150 de milioane de utilizatori unici pe zi.

Chiar dacă piesele lor sunt cunoscute la nivel mondial, inclusiv jucători precum Cristiano Ronaldo celebrând victoriile pe ritmurile celor de la Fly Project, Tudor Ionescu şi Dan Deneş au rămas la fel de modeşti ca şi atunci când nu erau celebri.

Mai cunoscut dintre cei doi membri ai formaţiei este Tudor, care a apărut destul de des la emisiunile de divertisment din ţara noastră. Însă câţi dintre voi i-au văzut pânâ acum familia?

Tudor Ionescu are o relaţie de 12 ani cu Anamaria Stancu, fostă prezentatoare meteo, iar pe 3 septembrie ei împlinesc patru ani de când au spus „Da“ la starea civilă. Cei doi au împreună şi o fetiţă, Ilinca, a cărei zi de naştere va fi pe 1 august. Ea va împlini un anişor, iar recent a fost alături de mama şi de bunica ei la mare.

Modifică Setările