News

A devenit mamă de gemeni, după ce a pierdut 15 sarcini! Povestea emoţionantă a Rosannei Davison, Miss World 2003

A devenit mamă de gemeni, după ce a pierdut 15 sarcini! Povestea emoţionantă a Rosannei Davison, Miss World 2003 camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Povestea ei e emoţionantă şi dureroasă! Credea că nu va putea deveni niciodată mamă, mai ales că pierduse 15 sarcini! Soarele a ieşit şi pe strada ei, iar acum are trei copii! Viaţa demnă de un film a Rosannei Davison, Miss World 2003.

Anul 2003 a fost unul neaşteptat pentru ea! Deţinea toate armele frumuseţii, avea o siluetă de invidiat, un corp angelic! Atunci a fost desemnată Miss Irlanda! Bucuria a fost imensă când, în acelaşi an, a fost încoronată drept Miss World. Bineînţeles, ea este obişnuită cu lumina reflectoarelor, cu celebritatea, căci este fiica cântăreţului Chris de Burgh. 

Din punct de vedere profesional a fost mereu împlinită, a cunoscut succesul în 2003 şi de atunci a ţintit sus, tot mai sus. A venit însă vremea când şi-a dorit să îşi întemeize o familie, dar mai ales să devină mamă. Şi-a dorit atât de mult să aibă un copil...Rosanna Davison a pierdut 15 sarcini după care a hotărât să apeleze la o mamă surogat. Surpriza a venit rapid, când la aproape un an de la acest eveniment a aflat că a rămas însărcinată pe cale naturală.

 „Mi s-a spus că nu voi mai putea să duc o sarcină la capăt din cauza unor disfuncţionalităţi ale sistemului imunitar care nu şi-au găsit rezolvarea în ciuda numeroaselor tratamente. Faptul că am rămas însărcinată în mod natural şi cu gemeni este un noroc extraordinar şi un vis care ni s-a împlinit. Am descoperit că sunt însărcinată după prima lună de carantină din cauza COVID-19. În toată perioada cât am fost acasă am fost mult mai relaxată decât am fost în ultimii ani. M-am bucurat de linişte cu familia, în ciuda tuturor necazurilor care se întâmplau în lume. Poate că stresul unei vieţi agitate a făcut diferenţa. Uneori, se întâmplă şi miracole când vine vorba de sarcini şi acestea apar în modul cel mai neaşteptat şi mai magic. Toţi cei care îşi doresc un copil ar trebui să nu cedeze niciodată”, a dezvăluit Rossana emoţionată în urmă cu ceva vreme.

Rossana Davison se temea chiar şi să mai meargă la medic, se temea de diagnosticul pus de acesta. Totuşi, atunci a trăit cele mai intense emoţii. La prima ecografie medicul a auzit o bătaie de inimă, iar la următoarea încă una. Era însărcinată cu gemeni! Totul a decurs perfect, în noiembrie 2020 Rossana a adus pe lume doi băieţei identici. Pe 18 noiembrie a transmis:

"Gemenii noştri frumoşi şi sănătoşi, Hugo şi Oscar"

 

Ea şi soţul ei mai au o fetiţă, Sophia, care a împlinit un an. Înainte de a o avea pe Sophia, femeia a pierdut 15 sarcini. După multe tratamente nereuşite, cuplul a luat decizia de a deveni părinţi folosindu-se de o mamă surogat. Acum au trei copii frumoşi şi sănătoşi.

Fericire imensă în familia Rossanei Davison

Fericitul bunic, celebrul cântăreţ şi compozitor Chris de Burgh, le-a dezvăluit fanilor în noiembrie că nepoţii lui au venit pe lume: ”Sunt încântat să vă spun că fiica mea Rosanna, după ce a suferit durerea pierderii a 15 sarcini, a rămas însărcinată în primăvara acestui an cu gemeni identici şi a născut ieri dimineaţă doi băieţi frumoşi şi sănătoşi, Oscar şi Hugo, care se vor alătură surorii lor de un an Sophia şi tatălui lor Wesley, într-o familie minunată, fericită şi vibrantă !!”

Foto: Instagram, Profimedia

Modifică Setările