News

A devenit o celebritate! Copilul care seamănă leit cu Boris Johnson: „Poate că David va fi în viitor premier, nu se ştie niciodată”


A devenit o celebritate! Copilul care seamănă leit cu Boris Johnson: „Poate că David va fi în viitor premier, nu se ştie niciodată” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Când Tatiana Doronina şi Ruslan au aflat că aşteaptă un copil s-au gândit că le va moşteni trăsăturile. Fiul lor, David, are însă trei luni şi plete lungi blonde, ceea ce îi face pe unii să-l compare cu premierul Boris Johnson.

 Aspectul său nu le-a lăsat indiferente nici pe asistentele care l-au ajutat după ce s-a născut la 1 martie. Acum părinţii lui sunt opriţi pe stradă de necunoscuţi care îi comentează aspectul.

 „David este deja o celebritate. Toată lumea devine literalmente nebună după aspectul său. Oamenii îl compară cu Boris în momentul în care îl văd”, spune mama băieţelului, Tatiana Doronina.

Când David s-a născut, părinţii lui au fost uimiţi de cantitatea de păr pe care o avea.

Tatiana, în vârstă de 35 de ani, mărturiseşte: „Ne aşteptam să fie un copil mare, dar apoi i-am văzut părul şi am spus <<ce? >>, Cum poate părul lui să fie atât de deschis la culoare . Abia după ce a fost spălat, mi-am dat seama cât de mult păr avea. Am fost atât de şocată. Fiecare asistentă care l-a întâlnit a spus acelaşi lucru, nu le venea să creadă cât este atât de păros. Este un mini Boris, arată la fel ca el”.

După comentariile din spital, tatăl Ruslan, în vârstă de 43 de ani, a vrut să îşi numească fiul după primul ministru, dar Tatiana a refuzat. „Nu trebuie să îl numim Boris pentru ca oamenii să spună că arată exact ca el, asemănarea este atât de evidentă, este înfricoşătoare.”

În schimb, au ales să-l numească după Sfântul David, pentru că s-a născut în ziua patronului galez.

 

Părinţii săi s-au întâlnit în Marea Britanie şi locuiesc acum în Surrey. Ruslan şi-a cerut soţia în căsătorie la trei luni după ce s-au întâlnit, iar nunta lor a avut loc trei luni mai târziu.

 Amândoi au părul întunecat, aşa că nu se aşteptau ca David să fie blond, chiar dacă Tatiana a avut un vis. „Am visat că bebeluşul meu va fi blond, dar am crezut că este o nebunie pentru că suntem atât de negri”, a povestit fostul model.

 „Părul său are o culoare atât de frumoasă, iar genele lui sunt atât de lungi. Eram 100% sigură că va avea părul negru, pur şi simplu nu-mi vine să cred că fiul meu este blond”.

 Ruslan, care lucrează în construcţii, a adăugat: „Nu ne-a venit să credem. Amândoi am cerut familiei să afle de unde ar putea proveni gena blondă. Ambii avem tenul măsliniu, dar David are o piele atât de albă şi ochii albaştri".

„Poate că David va fi în viitor premier, nu se ştie niciodată”.

 Tatiana a creat un Instagram pentru a împărtăşi fotografii cu fiul ei David, dar a adăugat în glumă la biografie: „Nu este fiul lui Boris Johnson”.

Albano şi Romina Power, din nou bunici. Cum arată fiica lor Cristel, care va fi din nou mamă

Modifică Setările