News

A devenit tată a 3-a oară. Mama copilului este fosta lui iubită!

A devenit tată a 3-a oară. Mama copilului este fosta lui iubită!

Nu şi-a refăcut viaţa după divorţul de diva pop, însă şi-a dorit să devină din nou tată! Şi visul i s-a împlinit, Nick Cannon strângând, acum, la piept al treilea copil! Nick a devenit tată din nou

Marţi, 21 februarie, vedeta de televiziune a dat de veste prin intermediul contului de Instagram că a devenit tată pentru a treia oară. Vestea a fost acompaniată chiar de o fotografie în care apare fostul soţ al lui Mariah Carey ţinându-şi în braţe cel de-al treila născut. ”Indiferent de cât de tare te loveşte viaţa, Dumnezeu îţi aminteşte mereu care e scopul tău. Bine ai venit pe lume! Golden ”Sagon” Cannon”, este mesajul pus de Nick în dreptul fotografiei respective.

Nick-Cannon
Nick şi cel de-al treilea născut al său

Cel de-al treilea născut al lui Nick este rezultatul unei relaţii amoroase, secrete, între acesta şi fosta lui iubită, Brittany Bell. Nimeni nu ştie la momentul acesta dacă cei doi şi-au reluat relaţia sau a fost vorba de vreo înţelegere la mijloc pentru a deveni părinţi. Nick şi Brittany au avut o relaţie oficială timp de câteva luni după ce Nick s-a despărţit de Carey, în 2014.

462608982_brittany-bell-nick-cannon-zoom-703b5adb-3694-47a0-bd53-3371e3bf617f
Nick şi Brittany

Nick mai are doi copii, pe gemenii Monroe şi Moroccan, alături de fosta lui soţie, artista Mariah Carey.

twins-mariah-carey-nick-cannon-7744ef20-8d84-4924-a53b-3d697abbcc06
Sunt părinţii gemenilor Monroe şi Morrocan

foto: Instagram, arhivă