News

A devenit tată a noua oară!

A devenit tată a noua oară!

Presupunem că actorul nu mai are nicio emoţie atunci când intră în salonul de naşteri. Nu de alta, dar Eddie Murphy a devenit, ieri, tată a noua oară! Eddie Murphy şi Paige Butcher Celebrul actor în vârstă de 55 de ani şi partenera lui de viaţă, Paige Butcher, şi-au strâns în braţe, ieri, primul născut. Potrivit UsWeekly, Paige i-a dat naştere, pe 3 mai, unei fetiţe perfect sănătoasă.

Fetiţa, pe care au numit-o Izzy Oona Muphy, a cântărit la naştere 3,500 kg şi a avut 48 de cm. ”Atât mama, cât şi fiica sunt bine!”, a declarat un reprezentant de-al actorului la câteva ore după ce Paige a născut.

Amintim că-n luna noiembrie, anul trecut, Murphy şi modelul australian au anunţat că urmează să devină părinţi.

Actorul mai are alţi opt copii, cu diferite femei. Aceste este tatăl lui Eric (26), băiatul provenit din relaţia cu Paulette McNeely, lui Christian (25), băiatul rezultat din relaţia cu Tamara Hood, fetiţei Angel (9), pe care a recunoscut-o ulterior, provenind din aventura cu Mel B. De asemenea, el  îi mai are pe Bria (26), Miles (23), Shayne (21), Zola (16) şi pe Bella (14) cu fosta lui soţie, Nicole Mitchell. Nicole şi Eddie s-au despărţit în 2006, după 13 ani de mariaj.

foto: arhivă OK!

Modifică Setările