News

A devenit tată şi a câştigat un Oscar în aceeaşi săptămână!

A devenit tată şi a câştigat un Oscar în aceeaşi săptămână!

E clar că e cea mai bună săptămână din viaţa sa! Starul din ”Moonlight” a plecat de la cea de-a 89-a ediţie a Oscarurilor cu o statuetă de aur, câştigată la categoria ”cel mai bun actor în rol secundar”. Toate acestea, la doar câteva zile după ce actorul a devenit tată pentru prima oară. Este a pleacat acasă cu un Oscar, pentru interpretarea din ”Moonlight”. Mahershala Ali este în culmea fericirii! Soţia sa, Amatus Sami-Karim, a adus pe lume, în urmă cu câteva zile, primul copil al cuplului. La fericirea actorului se adaugă şi câştigul neaşteptat de azi-noapte la categoria ”cel mai bun actor în rol secundar”, graţie rolului din pelicula ”Moonlight”.

”În cele din urmă, vreau să-i mulţumesc soţiei mele, care era în ultimul trimestru de sarcină când a început nebunia premiilor. Acum patru zile, am devenit părinţi de fetiţă”, au fost cuvintele încărcate de emoţie pe care Mahershala le-a rostit în discursul de acceptare al premiului Oscar.

mahershala-ali-baby-a
Soţia sa a rămas acasă pentru o îngriji pe fetiţa lor, în vârstă de patru zile.

Acordând un interviu cu doar câteva ore înainte de decernarea premiilor, Mahershala a mărturisit că nu simte stresul din acea seară, pentru că este ”puţin cam obosit”. ”Sunt puţin cam obosit în acest moment. Totuşi, este uluitor. Sunt foarte recunoscător pentru tot ce se întâmplă în viaţa mea acum”, a declarat actorul care a stabilit şi un nou record aseară, devenind primul actor de origine musulmană care câştigă un Oscar.

Mahershala a câştigat Oscarul în faţa actorilor Jeff Bridges (Hell or High Water), Lucas Hedges (Manchester by the sea), Dev Patel (Lion), Michael Shannon (Nocturnal Animals). Este primul Oscar din cariera actorului Mahershala Ali.

Modifică Setările