Meghan & Harry

A doua angajată care-şi dă demisia după ce a slujit-o pe Meghan Markle

A doua angajată care-şi dă demisia după ce a slujit-o pe Meghan Markle

Ducesa de Sussex se dovedeşte o persoană extrem de dificilă. A doua ei angajată îşi dă demisia. Samantha Cohen îşi va elibera postul în primăvară, după ce Meghan Markle va naşte.

După scandalul asistentei personale, care şi-a dat demisia acuzând-o pe Meghan de nepoliteţe şi pretenţii nejustificate, o altă angajată din staff-ul Ducesei de Sussex renunţa la job-ul ei, deşi munceşte de 17 ani în folosul coroanei britanice.

Samantha Cohen, consiliera personală a lui Meghan Markle, a anunţat că va renunţa la postul său imediat ce bebeluşul Ducilor de Sussex va veni pe lume. În vârstă de 50 de ani, angajata, care e poreclită ”Pantera”, a fost asistenta Reginei Elisabeta şi s-a ocupat îndeaproape de Meghan în ultimele şase luni.

Slujba ei era s-o facă pe Meghan să cunoască eticheta regală şi să facă faţă cu brio îndatoririlor regale ale acesteia. Momentan, Samantha n-a oferit o explicaţie a deciziei ei, însă cârcotaşii spun că e vorba despre comportamentul greu de suportat al Ducesei de Sussex, aşa cum s-a întâmplat şi-n cazul primei angajate care şi-a dat demisia.

Modifică Setările