Royals

A doua zi a vizitei regale în Belgia! Ducii de Cambridge şi Prinţul Charles au participat la o ceremonie specială

A doua zi a vizitei regale în Belgia! Ducii de Cambridge şi Prinţul Charles au participat la o ceremonie specială camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Ducele şi Ducesa de Cambridge au sosit, ieri, în Belgia pentru a sărbători împlinirea celor 100 de ani de Passchendaele. Alături de Prinţul Charles, cei doi au fost invitaţii de onoare ai Regilor Belgiei.

foto: Getty Images

În a doua zi a vizitei regale, Ducele şi Ducesa au participat la un alt eveniment comemorativ, în timpul căruia au vizitat Cimitirul Commonwealth-ului. Acolo, Kate a îmbrăcat o altă ţinută reuşită, semnată de data aceasta de Catherine Walker & Co, la care a potrivit o pălărie Lock & Co.hat.

Ţinuta, croită în stilul celora pe care le poartă Ducesa de obicei, are, totuşi, un aer nou, fresh. Cu o broderie florală în partea de jos şi-ntr-o nuanţă temperată, outfitul Ducesei de Cambridge a fost unul atât elegant, cât şi sofisticat, asigurându-i acesteia o apariţie extrem de reuşită. Nu vi se pare?

Ţinuta aleasă de Kate la acest eveniment

Ne bucurăm, aşadar, să-i vedem pe Ducii de Cambridge în slujba reginei, alături de moştenitorul direct al tronului britanic, Prinţul Charles. De altfel, cadrele de familie surprinse la acest eveniment sunt un adevărat deliciu, pentru că demonstrează, în primul rând, cât de apropiaţi sunt, dar şi că, în afara sângelui albastru şi îndatoririlor regale, sunt o familie normală, ca oricare alta.

Un tablou de familie!
Modifică Setările