News

A făcut exces de sex, băutură şi distracţii, iar acum recunoaşte: prima căsnicie era menită eşecului! Rod Stewart a fost avertizat de tatăl său

A făcut exces de sex, băutură şi distracţii, iar acum recunoaşte: prima căsnicie era menită eşecului! Rod Stewart a fost avertizat de tatăl său camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Rod Stewart a dezvăluit că prima sa căsnicie cu Alana din 1979 a fost menită eşecului. Viaţa sa de atunci era mult prea dezordonată ca ceva să funcţioneze bine.

Marele artist a avut parte de o viaţă zbuciumată. Acum, la 76 de ani, Rod recunoaşte într-un nou interviu că a făcut o mare greşeală atunci când s-a însurat prima dată şi nu l-a ascultat pe tatăl său. Rocker-ul avea pe atunci 34 de ani, iar părintele său i-a atras atenţia că era prea tânăr şi prea neastâmpărat ca să facă un pas atât de mare. Acum, la ceas de bilanţ, cântăreţul îi dă dreptate părintelui său: într-adevăr, nu era pregătit.

Rod a explicat revistei People: ”Când i-am zis lui tata că mă însor, m-a avertizat că eram prea tânăr. Şi avea dreptate. Mai aveam multe petreceri la care să merg, multă viaţă de care să mă bucur, multe femei pe care să le iubesc”.

Mariajul dintre Rod şi Alana a durat şase ani. Stewart s-a recăsătorit la 45 de ani, în 1990, cu modelul Rachel Hunter: ”Credeam că atunci va fi pentru totdeauna, dar m-am înşelat.” Nouă ani a rezistat a doua căsnicie, după care Rod şi-a întâlnit, în sfârşit, la maturitate, marea dragoste, pe Penny Lancaster, care îi este soţie şi acum, după ce şi-au oficializat relaţia în 2006.

Nici la a treia căsnicie nu a inspirat încredere apropiaţilor, însă iată că alături de Penny, a tras lozul câştigător. Artistul mărturiseşte că unul din secretele relaţiei lor perfecte şi a mariajului de 14 ani este că se ţin în braţe mult şi se sărută des.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările