News

A fost acuzată că a drogat-o pe Demi Lovato, iar acum a ajuns în depresie! Cea mai bună prietenă a artistei suferă enorm

A fost acuzată că a drogat-o pe Demi Lovato, iar acum a ajuns în depresie! Cea mai bună prietenă a artistei suferă enorm

La sfârşitul lunii iulie, Demi Lovato a ajuns de urgenţă la spital, după ce ar fi luat o supradoză de droguri, iar cea care a fost acuată că i-ar fi oferit droguri artistei este cea mai bună prietenă a ei, dansatoarea Dani Vitale.

Imediat după apariţia ştirii, dansatoarea a fost pusă la zid şi a scris pe Instagram un mesaj în care anunţa că nu i-a oferit substanţe interzile lui Demi Lovato şi că nu era cu ea când i s-a făcut rău Chiar dacă atunci a crezut că va scăpa de furia fanilor şi va dispărea din centrul atenţiei presei, se pare că Dani Vitale s-a înşelat.

Zilele trecute, cea mai bună prietenă a lui Demi Lovato a postat un nou mesaj pe Instagram, prin care anunţa că de trei săptămâni nu a mai ieşit din casă şi că se află în depresie, afirmând totodată că nu s-a drogat niciodată.

„Nu m-am atins niciodată de droguri. Eu nu mă droghez şi nici nu îi încurajez pe alţii să se drogheze. Persoanele care credeam că mă iubesc au dispărut după ce a pornit acest scandal. Eu nu am mai putut să ies din casă de trei săptămâni. Sufăr de depresie şi anxietate. Simt, în acelaşi timp, tristeţe, frică, furie şi dezgust. Totul în mintea mea este întunecat. La fel cum mi se pare şi casa în care locuiesc. Cuvintele pe care le rostim au consecinţe. Dacă nu aveţi ceva drăguţ de spus, nu mai spuneţi deloc“, este o parte din mesajul pe care Dani Vitale l-a pus pe Instagram.

Modifică Setările