Royals

A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa că este gravidă!

A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa că este gravidă!

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 20: Meghan, Duchess of Sussex interacts with a young girl at an event to mark the launch of a cookbook with recipes from a group of women affected by the Grenfell Tower fire at Kensington Palace on September 20, 2018 in London, England. (Photo by Ben Stansall - WPA Pool/Getty Images)

De câteva luni, presa din întreaga lume speculează că Meghan Markle este gravidă, însă nimeni din cadrul familiei regale din Marea Britanie nu a confirmat acest lucru, iar cu fiecare zi care trece, zvonurile devin din ce în ce mai dese. Meghan Markle ar putea anunţa peste câteva săptămâni că este gravidă Faptul că Ducesa de Sussex a început să poarte haine largi, dar şi vizita surpriză a Doriei Ragland în Anglia i-a făcut pe jurnaliştii britanici să fie mai siguri ca niciodată că Meghan Markle este gravidă şi că a rămas doar o chestiune de săptămâni până va face marele anunţ.

Sally Morgan, un psiholog cunoscut în Marea Britanie datorită apariţiilor în emisiunile tabloide, a vorbit despre sarcina Ducesei de Sussex, afirmând că, la finalul acestui an, Meghan Markle va anuţa că este gravidă.

„Cred că Meghan Markle va dezvălui foarte curând că aşteaptă un copil. Va face anunţul înainte de finalul acestui an“, a spus Sally Morgan, cea care a afirmat în luna mai, chiar înainte de nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, că Ducesa de Sussex nu va merge la altar alături de mama ei, ci de Prinţul Charles.

Modifică Setările