News

A fost cântăreţ şi politician, iar acum pilotează avioane de linie. Ce vedetă şi-a schimbat radical cariera?

A fost cântăreţ şi politician, iar acum pilotează avioane de linie. Ce vedetă şi-a schimbat radical cariera? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

La sfârşitul anului 2017, povestea la Adevărul Live că a devenit pilot de avion şi dezvăluia cât de greu i-a fost să obţină brevetul. Mai mult decât atât, la vremea respectivă anunţa şi că a semnat un contract cu o mare companie aeriană şi că abia aşteaptă să zboare. Florin Grozea, Dana Nălbaru şi Mihai Sturzu. Pe scurt: trupa Hi-Q Acum, Mihai Sturzu, căci despre el este vorba, şi-a văzut visul împlinit şi le-a dezvăluit reporterilor de la WOWbiz că a început să piloteze pentru compania la care lucrează, una dintre cele mai mari low cost care operează în România.

„E un program destul de încărcat acum, este vacanţă, lumea zboară mult. Pe scaunul ăsta stau cel mai mult în ultima perioadă. E o poveste lungă, ,u visam de mic să mă fac pilot. Anul trecut am terminat şcoala de pilot de linie, iar acum lucrez la cea mai mare companie aeriana din ţară“, a spus Mihai Sturzu.

Fostul component al trupei Hi-Q a schimbat foarte multe profesii până în prezent. El a terminat Facultatea de Litere, a studiat filologia, a fost jucător profesionist de handbal timp de şase ani, a fost cântăreţ, a obţinut brevet de scafandru, a devenit om politic, iar acum s-a făcut pilot.

Modifică Setările