News

A fost la un pas să-şi ucidă iubita! Despre cine este vorba?

A fost la un pas să-şi ucidă iubita! Despre cine este vorba?

Actorul american a fost protagonistului unui scandal în plină stradă, vineri seară,  ameninţându-şi iubita, pe Mia Goth, cu moartea. Toată această ”ispravă” a starului american a fost filmată şi a ajuns în puţin timp virală. Înregistrarea video a incidentului, care a fost publicată online şi pe site-ul american Entertainment Tonight (ET), arată cum actorul şi iubita sa se certau în faţa unui hotel, din cauza unui rucsac. Potrivit înregistrării, acesta îi cerea iubitei sale, în mod repetat, să-i înapoieze acel rucsac.

După acest moment tensionat, Shia LaBeouf ia un taxi spre aeroport, iar în drum spre aeroport acesta mărturiseşte că dacă nu ar fi plecat, lucrurile ar fi luat o turnură regretabilă: "Nu vreau să ating o femeie. Nu vreau să lovesc o femeie. Dar am fost provocat. Dacă aş fi rămas acolo, aş fi ucis-o".

La o zi după această înregistrare,. Mia Goth a fost văzută cu un ochi învineţit, afirmă tabloidul Pure Stars.

Shia LaBeouf şi Mia Goth şi-au început relaţia romantică în 2012, după ce s-au cunoscut în timpul filmărilor de la drama sexual în două părţi ”Nymphomaniac”, regizată de Lars von Trier. În martie, anul acesta, Mia a fost văzută purtând un inel de logodnă uriaş, ceea ce a dus la specularea unei logodne între  cei doi actori.

Sursa foto: Hepta

Modifică Setările