News

„A fost nebun după Dietrich de prima dată când l-a condus în patul ei!" John Wayne, relaţie toridă cu Marlene Dietrich

„A fost nebun după Dietrich de prima dată când l-a condus în patul ei!" John Wayne, relaţie toridă cu Marlene Dietrich camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

John Wayne a avut o aventură de trei ani cu bomba germană Marlene Dietrich, care a sfârşit prin a-i distruge căsnicia şi a fi investigat de FBI.

Wayne nu a slujit niciodată o zi în armata SUA şi a evitat cu fermitate să îmbrace uniforma şi să plece la război când japonezii au bombardat Pearl Harbor în 1941. Adevărul este că a evitat serviciul militar, dar nu pentru că era un laş. Starul a făcut în aşa fel încât să-şi poată continua aventura toridă cu starleta, Marlene Dietrich, pe atunci în vârstă de 40 de ani.

Această sexualitate consumatoare nu existase acasă cu prima sa soţie, Josephine Alicia Saenz, cu care s-a căsătorit în 1933 - sau, de altfel, cu actriţa Claire Trevor, care a devenit iubita sa când căsătoria sa a început să eşueze.

„A fost nebun după Dietrich de prima dată când l-a condus în patul ei. A rămas acolo, la cererea ei, pentru următorii trei ani şi nu părea să-i pese cine ştia asta. Era fata cea rea ​​pe care nu o avusese niciodată, fructul interzis pe care nu-l gustase niciodată. Ea era dezinhibată sexual şi sălbatică.”

În biografia „John Wayne: Viaţa şi legenda”, autorul Scott Eyman spune că vedetele s-au întâlnit în 1939 după ce Dietrich l-a văzut într-un restaurant, „l-a privit de sus şi în jos” şi i-a spus regizorului de la Hollywood Tay Garnett, „Tati, cumpără-mi asta!”

Relaţia lor a ieşit ca un foc de artificii. Actriţa germană a fost sirena sexuală a Hollywoodului. Ea şi Wayne au făcut filmul din 1940 „Şapte păcătoşi”, primul din cele trei producţii realizate împreună.

La acea vreme, Wayne, în vârstă de 32 de ani, era căsătorit cu prima soţie Josephine Saenz, Dietrich cu Rudolf Sieber.

Cu toate acestea, vedetele nu au făcut nicio încercare de a-şi ascunde aventura, chiar şi atunci când FBI a venit pentru a vedea dacă Marlene era cu  un simpatizant nazist în timpul celui de-al doilea război mondial.

Agenţii au fost şocaţi când au aflat că se culcă cu Wayne, dar şi cu alţii, cum ar fi francez Jean Gabin, cu Erich Maria Remarque şi actriţa Kay Francis.

Când Wayne ajungea în platou, ea sărea în braţele lui şi îşi înfăşura picioarele în jurul lui. De asemenea, lui  Wayne nu i-a păsat că amanta sa era şi lesbiană.

Actorul i-a spus  unui prieten după o noapte petrecută cu Dietrich în hotelul Excelsior din Roma că a avut  cea mai bună experienţă sexuală din viaţa sa.

Cu toate acestea, aventura l-a costat pe Wayne propriul mariaj.

Actorul i-a spus soţiei sale că va termina aventura  dacă va înceta să mai vorbească despre actriţa germană. Dar Josephine a continuat să-şi rivala

Autorul îl citează pe Wayne care a recunoscut: „Atunci am ştiut că s-a încheiat căsătoria”.

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările