Royals

A fost publicat Topul celor mai inteligenţi membri ai familiei regale britanice. Incredibil cine a ieşit pe locul întâi!

A fost publicat Topul celor mai inteligenţi membri ai familiei regale britanice. Incredibil cine a ieşit pe locul întâi! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Un nou studiu o proclamă pe Meghan Markle cea mai inteligentă membră a familiei regale britanice şi este un rezultat într-adevăr neaşteptat.

Pe locurile doi şi trei îi urmează Kate Middleton şi prinţul William! Aşadar, ducesa de Sussex este cea mai inteligentă membră a familiei regale britanice, conform studiului realizat de Oxford Royale, care a analizat atât rezultatele la şcoală ale regalilor, cât şi poziţia pe care o are fiecare instituţie de învăţământ care a acordat notele.

Oxford Royale a folosit QS World University Rankings, o aplicaţie care acordă rating colegiilor în funcţie de reputaţia academică şi de aspectul facultate-student, ca parte a analizei lor.

Meghan, în vârstă de 40 de ani, a ieşit câştigătoare, având în vedere că a absolvit o universitate de elită, Northwestern University in Evanston, Illinois, clasată pe locul 30 în lume în anul 2021.

Ducesa este dublu licenţiată la prestigioasa unitate de învăţământ, în teatru, dar şi în relaţii internaţionale.

Un purtător de cuvânt al Oxford Royale a explicat că viaţa regală nu este deloc uşoară, iar educaţia a ajutat-o perfect pe Meghan să facă faţă rolului nou pe care viaţa i l-a dat, chiar dacă, între timp, ducii de Sussex s-au retras din monarhia britanică.

Kate Middleton a ieşit pe locul 2 în clasamentul regalilor inteligenţi. Ducesa de Cambridge a urmat liceul privat Marlborough College in Wiltshire, England, unde a terminat cu cele mai bune calificative. Apoi a mers la University of St. Andrews, locul 91 în lume, chiar locul unde l-a cunoscut şi s-a îndrăgostit de prinţul William.

Acesta este pe locul 3 în topul regalilor inteligenţi, iar Harry nici măcar nu a ajuns în top 10, căci nu a urmat nicio facultate, doar liceul, unde a avut şi calificativul D, la geografie.

Familia regală britanică nu a comentat public în niciun fel rezultatele acestui nou studiu.

Iată cum arată topul complet:

1. Meghan Markle, Northwestern University

2. Kate Middleton, University of St Andrews

3. Prince William, University of St Andrews

4. Princess Eugenie, Newcastle University

5. Peter Phillips, Exeter University

6. Zara Tindall, Exeter University

7. Princess Anne, University of Aberdeen

8. Lady Kitty Spencer, University of Cape Town, European Business School

9. Camilla Parker Bowles, SOAS University of London

10. Princess Beatrice, Goldsmiths, University of London

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările