News

A fost scoasă la vânzare reşedinţa lui Kirk Douglas. Cu ce sumă poate fi cumpărată proprietatea marelui actor, care include o alee proprie ”Walk of Fame”

A fost scoasă la vânzare reşedinţa lui Kirk Douglas. Cu ce sumă poate fi cumpărată proprietatea marelui actor, care include o alee proprie ”Walk of Fame” camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

La doi ani de la moartea actorului, reşedinţa sa din Beverly Hills este scoasă la vânzare. Casa lui Kirk Douglas este spectaculoasă.

Aici a trăit alături de Anne Douglas. Doritorii o pot achiziţiona contra sumei de 7.5 milioane de dolari.

Superba proprietate are patru dormitoare, şase băi şi a fost achiziţionată de legenda Hollywood-ului în 1976, pentru suma de 400.000 de dolari.

Kirk şi Anne au trăit aici ultima parte a vieţii. Kirk a murit în 2020, la 103 ani, iar Anne s-a stins anul acesta, la 102 ani.

Cei doi au fost căsătoriţi mai bine de 65 de ani. Relativ modestă, proprietatea are curte imensă, piscină, grădină superbă cu copaci maturi şi impresionanţi.

Există şi o alee inedită, cu semnăturile multor staruri, inclusiv Tony Curtis, Dean Martin, Frank Sinatra, Ronald Reagan, Lucille Ball, Elizabeth Taylor sau Barbra Streisand.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările