News

A fost soţia lui Cabral, are 51 de ani şi arată incredibil. Ipostaze incendiare cu Luana Ibacka

A fost soţia lui Cabral, are 51 de ani şi arată incredibil. Ipostaze incendiare cu Luana Ibacka camera-retro icon Vezi galeria 21 poze

Între ei era o diferenţă de 10 ani, însă s-au iubit foarte mult şi au împreună o fetiţă, pe Inoke. Este vorba despre Cabral şi Luana Ibacka, femeia care i-a fost parteneră timp de 5 ani prezentatorului TV.

Deşi au divorţat de mulţi ani, Cabral şi Luana au rămas foarte buni prieteni, iar la începutul acestui an cea care i-a păstrat numele vedetei TV a vorbit deschis despre divorţ şi despre actuala soţie a lui Cabral, Andreea.

„Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar, la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nicio legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece. Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral“, spunea Luana Ibacka.

La sfârşitul anului trecut, presa tabloidă scria că Luana l-a uitat de tot pe Cabral şi că se iubeşte cu un profesor de tango, care la avea vreme avea 37 de ani, Dragoş Samoil. Mai mult decât atât, cei doi au participat în anul 2016 la „iUmor“, acolo unde au prezentat un moment de Tango Comedy.

Cu toate că are 51 de ani, fosta soţie a lui Cabral arată incredibil de bine şi de multe ori este confundată cu o puştoaică. Mai multe fotografii cu Luana Ibacka pot fi văzute în GALERIA FOTO.

Modifică Setările