News

A fost super cunoscut când era copil, dar cum arată în prezent „Pistruiatul“? Află cu ce se ocupă actorul Costel Băloiu la 59 de ani

A fost super cunoscut când era copil, dar cum arată în prezent „Pistruiatul“? Află cu ce se ocupă actorul Costel Băloiu la 59 de ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

S-a născut pe 17 mai 1959, iar la 14 ani a cunoscut succesul datorită rolului principal jucat în filmul „Pistruiatul“, regizat de Sergiu Nicolaescu.

Cariera lui Costel Băloiu a durat doar 12 ani, iar din cauza faptului că nu a rămas în relaţii foarte bune cu Sergiu Nicolaescu, după cum notează tabloidele, a trebuit să se reorienteze la vârsta de 26 de ani.

Din câte se pare, doar pentru rolul din „Pistruiatul“, actorul Costel Băloiu a câştigat 100.000 de lei, iar din anul 1985 el a devenit şofer. În prezent, el are 59 de ani şi lucreză ca şofer la Ministerul Educaţiei, la Unitatea de Management, după cum notau în urmă cu mai multe luni jurnaliştii de la Libertatea şi de la Adevărul.

După cum a spus, şi nu doar o dată, Costel Băloiu a fost urmărit toată viaţa de rolul din „Pistruiatul“ şi am mai participat la castinguri, dar pe unele a fost nevoit să le refuze, astfel că a devenit şofer profesionist.

„Sunt şofer profesionist, şofatul e pasiunea mea, dar mai greşesc şi eu. Uneori mi s-a mai întâmplat să se poarte poliţiştii frumos cu mine“, spunea, în urmă cu un an, pe o pagină de Facebook, Costel Băloiu.

Mai multe fotografii cu actorul Costel Băloiu se găsesc în GALERIA FOTO

Modifică Setările