News

"A fost umilită, tachinată, izolată". Mama vedetei Lady Gaga descrie cum a dezvoltat aceasta depresia

"A fost umilită, tachinată, izolată". Mama vedetei Lady Gaga descrie cum a dezvoltat aceasta depresia camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Viaţa dinainte de faimă a celebrei Lady Gaga n-a fost deloc uşoară.

Cel puţin asta a mărturisit mama vedetei, Cynthia Germanotta, aceasta dezvăluind într-un interviu cât de greu i-a fost să crească o fiică ce s-a luptat cu probleme mentale şi depresie.Totul a început în timpul claselor primare, atunci când Gaga a suferit foarte mult din cauza bullyingului, mama acesteia dezvăluind că artista era umilită şi izolată de către colegii de clasă.

"Stefani era unică în felul ei. Iar acest lucru nu era întotdeauna apreciat de cei din jurul ei. Aşa că a trecut prin momente dificile: a fost umilită, tachinată, izolată. Ca adolescentă, acest lucru are un impact enorm asupra ta. Dintr-o tânără foarte fericită şi cu multe aspiraţii s-a transformat în cineva care a început să-şi pună întrebări despre valoarea ei, să aibă dubii. Atunci a dezvoltat depresia", declară mama artistei.

Mama artistei declară acum că şi-ar fi dorit să ştie mai mult despre depresie în acei ani şi să recunoască semnele acestei afecţiuni la celebra ei fiică, acum în vârstă de 34 de ani.

Gaga, pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a vorbit pentru prima dată despre problemele ei de ordin mental în anul 2016, atunci când a mărturisit că suferă de tulburarea de stres post-traumatic, tulburare cu care a rămas în urma unei agresiuni sexuale căreia i-a căzut victimă pe când avea 19 ani.

Comentarii

Modifică Setările