News

A fost unul dintre cele mai frumoase modele ale anilor ’90! La 51 de ani, e de nerecunoscut! Christy Turlington, cu ochelari şi fără machiaj în izolare

A fost unul dintre cele mai frumoase modele ale anilor ’90! La 51 de ani, e de nerecunoscut! Christy Turlington, cu ochelari şi fără machiaj în izolare camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Christy Turlington încearcă din răsputeri să se menţină ocupată în timp ce stă închisă în casă din cauza pandemiei. Însă ceea ce ne-a surprins pe toţi n-are nicio legătură cu activitatea topmodelului din izolare, ci cu aspectul ei aproape de nerecunoscut.

Toată lumea se pozează mult mai relaxată zilele acestea, în trening, fără machiaj, însă unele vedete sunt foarte schimbate în aceste postări online în care apar. De pildă, Christy Turlington, unul dintre cele câteva topmodele ale anilor ’90, care ne-a cucerit în videoclipul Freedom al lui George Michael şi în prezentărişe Versace cu preponderenţă.  

“De o săptămână stau înăuntru, în carantină cu căţeii mei, care sunt o sursă inepuizabilă de inspiraţie”, a ţinut să precizeze supermodelul de 51 de ani, care-a arătat apoi trei perne cu figurile terrierilor ei pe ele.

Turlington le-a vorbit fanilor ei şi despre proiectul la care munceşte de zor zilele acestea, o pernă cusută de ea. Şi că tot depune o muncă atât de meticuloasă, are nevoie de ochelari. Şi astfel am văzut cum arată Christy cu ochelari şi fără machiaj. Adică foarte diferit de cum o ştiam noi!

Vedeta a mai dezvăluit că s-a autoizolat după ce s-a întâlnit cu mai mult de 100 de modele, care au protestat împotriva culturii Victoria’s Secret. N-a precizat dacă a fost sau nu testate pentru COVID-19 sau dacă a avut până acum vreun simptom, dar pare că n-o deranjează nicio problem medicală în prezent.

Bruneta e cunoscută pentru succesul avut acum 30 de ani, însă s-a păstrat în modeling chiar şi la peste 50 de ani, lucrând cu diverse branduri, precum J Brand.  

În vremurile de glorie, cu celelalte topmodele

În ceea ce priveşte viaţa ei privată, Christy este măritată cu actorul Edward Burns (52) încă din 2003 şi au doi copii împreună, pe Grace (16) şi pe Finn (14).

Ţie cum ţi se pare că arată Christy Turlington acum, la 51 de ani, faţă de cum arăta în tinereţe, în apogeul carierei ei?

#eOKsaStaiAcasa

Foto - Profimedia

Modifică Setările