News

A gătit pentru Regele Mihai şi pentru diverşi preşedinţi, iar acum a primit Cuţitul de Aur la "Chefi la cuţite"

A gătit pentru Regele Mihai şi pentru diverşi preşedinţi, iar acum a primit Cuţitul de Aur la "Chefi la cuţite" camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Are 38 de ani şi, după o carieră în cele mai importante bucătării, îşi testează abilităţile gastronomice la Antena 1. Uite cu ce l-a impresionat pe Chef Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu a oferit Cuţitul de Aur unui concurent care i-a lăsat mască pe toţe cei trei chefi! Iar Sorin Bontea a anunţat deja că şi-ar putea folosi una dintre amulete pentru a-l „recruta”. Numele celui care i-a impresionat este Silviu Nedelea, bucătarul care a gătit pentru George W. Bush, Silvio Berlusconi, Angela Merkel şi chiar Regele Mihai. 

Botezul de foc l-a primit la Casa Capşa, unde a fost „ucenic” timp de cinci ani. De acolo, parcursul lui profesional l-a dus până în Japonia, ia apoi, pe ecranele de TV din România, fiind gazda unuia dintre primele cooking show-uri de la noi.

Cu toate astea, întrebat care este cea mai mare realizare a sa de până acum, bucătarul chef a recunoscut: soţia şi copilul!

Iată care a fost reţeta care i-a adus Cuţitul de Aur la "Chefi la cuţite".

Modifică Setările