News

A ieşit din izolare în costum de baie! Până acum, Kim Kardashian nu a mai fost văzută public de luni de zile

A ieşit din izolare în costum de baie! Până acum, Kim Kardashian nu a mai fost văzută public de luni de zile camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

În mediul online e foarte activă, dar în viaţa reală stă izolată! Acum a ieşit public, în costum de baie! I-a priit izolarea celebrei Kim Kardashian? 

De când s-a instalat starea de urgenţă în întreaga lume din cauza coronavirusuui, vedetele au luat o pauză de la activităţile lor şi au rămas în izolare, cu familiile. Aşa a procedat şi Kim Kardashian care acum e soţie full-time şi mămică cu normă întreagă. În izolare, starul e preocupat mai mult ca niciodată de creşterea şi educarea celor patru copii pe care îi are cu Kanye West. 

Abia acum şi-a făcut timp şi pentru ea şi a ieşit din izolare. De luni de zile nu o mai văzusem public, dar iată cum reuşeşte să surprindă. Doar nu credeaţi că o să o vedeţi îmbrăcată într-un combinezon, cu mască şi mânuşi sau fizieră sau alte lucruri de protecţie, nu? Kim Kardashian şi-a făcut apariţia pe plaja din Malibu într-un costum de baie din două piese. Sigur în izolare a făcut sport, căci nu pare să se fi îngrăşat, să fi căpătat proporţii. 

În imaginile făcute recent, Kim Kardashian pare destul de relaxată, fără vreo temere, probabil nu a intrat de foarte mult timp în contact cu persoane străine şi ştie că nu poate fi infectată cu coronavirus. Priviţi apariţia ei în galeria foto!

În plină pandemie, Kim Kardashian a făcut o donaţie pentru familiile afectate de coronavirus

Kim Kardashian anunţa în urmă cu câteva săptămâni o donaţie de un milion de dolari pentru familiile afectate de coronavirus. De asemenea, firma urma să cedeze 20% din profit, în acelaşi scop. ”În această perioadă, este necesar să ajutăm mamele şi copiii aflaţi în dificultate”, au declarat reprezentanţii firmei Skims, deţinute de Kim Kardashian.

Sora lui Kardashian, Kylie Jenner, a donat, de asemenea, un milion de dolari, pentru ca spitalele din California să poată achiziţiona materiale şi aparatură medicală cu care să trateze pacienţii infectaţi de Covid-19.

Foto: Profimedia

Modifică Setările