News

A încercat să se sinucidă în luna iulie a acestui an! Tamar, sora lui Toni Braxton, mărturiseşte: "Multă vreme mi-am dorit, dar acum am şi acţionat"

A încercat să se sinucidă în luna iulie a acestui an! Tamar, sora lui Toni Braxton, mărturiseşte: "Multă vreme mi-am dorit, dar acum am şi acţionat" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Viaţa nu e uşoară, mai ales în pandemie, mai ales când trebuie să ne ferim de un inamic nevăzut care face atâtea şi atâtea victime. O celebră cântăreaţă a mărturisit că în luna iulie a acestui an a încercat să se sinucidă. A mai avut şi altădată acest gând, dar acum a trecut la fapte. 

Are 43 de ani şi pare că se confruntă cu probleme grave! Cântăreaţa de origine americană a dezvăluit prin ce dramă trece, cât de afectată este în această perioadă. Tamar Braxton a încercat să se sinucidă la începutul verii, mai exact în luna iulie a acestui an. 

Tamar Braxton a vorbit pentru prima oară despre încercarea ei de a se sinucide, scrie Just Jared. Prezentatorul a întrebat-o: ”Erai acasă în momentul acela? Ai luat pastile?”. Cântăreaţa se pare că nu a depăşit momentul, îi este foarte dificil şi să îşi aducă aminte sau să povestească despre acele clipe.

"E greu să spun, Tamron, pentru că există o responsabilitate. Ne privesc prieteni, fani, familia. Nu vreau să dau niciun exemplu, însă pot să-ţi spun că a fost cel mai greu moment din viaţa mea. Voi fi sinceră sută la sută. A fost o vreme în care mi-am dorit, dar a fost prima dată în care am acţionat.", a dezvăluit ea. 

Tamar Braxton a fost dusă de urgenţă la spital 

Cântăreaţa a fost transportată la spital după ce iubitul ei a găsit-o inconştientă în camera sa de hotel. Se pare că a fost diagnosticată cu depresie şi anxietate, însă nu urmează un tratament. 

Cine e Tamar Braxton

Tamar Estine Braxton este o cântăreaţă, actriţă şi personalitate de televiziune americană. Ea şi-a început cariera în 1990 ca membru fondator al „The Braxtons”, o trupă de R&B.

Şi Prinţesa Diana a încercat să se sinucidă

În paginile unei cărţi biografice despre viaţa Prinţesei Diana publicată în anul 1992, autorul Andrew Morton dezvăluie faptul că „prinţesă sufletelor” suferea de bulimie nervoasă şi că a încercat de câteva ori să îşi pună capăt zilelor.

Chiar ea însăşi a mărturisit într-un interviu că a încercat să se sinucidă aruncându-se de pe scări în perioada în care era însărcinată cu primul copil, William. Deşi tentativele de suicid nu au fost confirmate vreodată de Familia Regală, semnele depresiei erau vizibile.

Foto: Facebook

Modifică Setările