Royals

A infectat Charles toată familia regală? A avut contact cu Regina, William, Harry şi soţiile lor

A infectat Charles toată familia regală? A avut contact cu Regina, William, Harry şi soţiile lor camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Odată cu anunţarea faptului că Charles a fost testat pozitiv cu Coronavirus, marea îngrijorare este ca nu cumva moştenitorul să o fi infectat şi pe mama lui, Regina Elisabeta.

Specialiştii susţin că este posibil ca Charles să fi devenit contagios odată cu data de 13 martie, iar el şi Regina au avut o întâlnire scurtă cu o zi înainte, la Palatul Buckingham.

În plus, activitatea socială febrilă a lui Charles din acea perioadă face ca prinţul să fi riscat să infecteze sute de persoane, printre care se numără, evident, membrii familiei regale. Cu două săptămâni înainte ca acesta să fie testat pozitiv, s-a aflat în apropierea Ducilor de Cambridge şi a Ducilor de Sussex, la ceremonia religioasă prilejiuită de Ziua Commonwealth-ului, pe 9 martie.

De fapt, în acea zi, Charles a avut contact cu toţi seniorii regali de la palat. Membrii importanţi ai familiei regale se află, în acest moment, în carantină separată: Regina la Castelul Windsor, Prinţul Charles la Balmoral, iar Prinţul William la Amner Hall. Chiar şi foştii Duci de Sussex ar putea avea emoţii, în reşedinţa lor privată de pe insula Vancouver, din Canada.

Cea mai vulnerabilă persoană este, bineînţeles, suverana în vârstă de 93 de ani, aflată la Windsor alături de soţul ei, Prinţul Philip, de 98 de ani, la rândul lui extrem de expus unei eventuale contaminări. Deocamdată, medicii reginei susţin că Elisabeta nu prezintă simptome îngrijorătoare, dar este foarte posibil ca aceasta să fie testată pentru COVID-19.

Foto: Profimedia

Modifică Setările