News

A-listeri care au ajuns în pragul falimentului!

A-listeri care au ajuns în pragul falimentului!

Faima le-a adus o avere considerabilă, pe care au cheltuit-o, însă, cât mai nesăbuit cu putinţă! Iată cum au reuşit să ajungă în sapă de lemn!

Averea de 650 de milioane de dolari a lui Johnny Depp s-a dus pe apa sâmbetei

Cum e posibil?! Doar era bine-mersi pe lista celor mai bine plătiţi actori din lume! Şi asta nu de mult timp. În plus, în numai vreo 13 ani de activitate intensă în Cetatea Filmului, a făcut rost de nu mai puţin de 650 de milioane de dolari, ceea ce e o sumă considerabilă chiar şi pentru un A-lister! Şi atunci unde au dispărut atâţia bani? Johnny dă vina pe echipa lui managerială că i-a gestionat prost averea, foştii lui manageri spun că superstarul hollywoodian şi-a făcut-o cu mâna lui.

După despărţirea de Vanessa Paradis, cu care a stat timp de 14 ani şi a făcut doi copii, Depp a început să cheltuie mai mult decât îl ţineau curelele. Iar relaţia cu Amber Heard n-a fost nici ea mai brează. Mariajul cu frumoasa actriţă s-a încheiat prost şi l-a costat enorm pe actor atât sufleteşte, cât şi financiar. Dar şi cheltuielile lui “ocazionale” au contribuit la situaţia materială precară a sa. A plătit 30.000 numai pe vin, 400.000 pentru o bijuterie cu diamante, 200.000 pe avioane private şi multe milioane de dolari pe artă.

Modifică Setările