Vedete

A mai primit o lovitură! Leonard Miron a fost diagnosticat cu coronavirus

A mai primit o lovitură! Leonard Miron a fost diagnosticat cu coronavirus

Leonard Miron a fost diagnosticat cu coronavirus. Fostul prezentator şi iubitul lui, Miguel, s-au infectat în timpul unei croaziere, cei doi fiind mari amatori de călătorii.

"Leonard Miron a şocat! Într-o declaraţie exclusivă, el a spus ca şi-a făcut două teste – cel de COVID şi cel imunologic. Primul a ieşit negativ, al doilea pozitiv! Deci a dezvoltat anticorpi pentru COVID, adică a fost infectat", a mărturisit Cristi Brancu pe canalul său de YouTube.

"Leonard şi Miguel au fost plecaţi într-o croazieră care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime şi reglementările nu erau aşa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o uşoară răceală, iar Miguel a avut ca o gripă mai serioasă două zile. Şi atât. Aşadar, au fost asimptomatici", a adăugat Brancu.

Leonard Miron a dus o luptă grea cu boala şi în urmă cu un an şi jumătate, cu alte cuvinte se afla în grupa de risc. Atunci, fostul prezentator de la TVR a aflat că suferă de cancer pancreatic. "Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluţionar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemişcat. În noiembrie 2018 am făcut tratamentul. Soiul rău nu piere!", declara Leonard Miron.

 

Modifică Setările