News

A mărturisit! Will Smith şi Jada Pinkett, terapie de cuplu

A mărturisit! Will Smith şi Jada Pinkett, terapie de cuplu

PASADENA, CA - FEBRUARY 05: Actors Will Smith (L) and Jada Pinkett Smith attends the 47th NAACP Image Awards presented by TV One at Pasadena Civic Auditorium on February 5, 2016 in Pasadena, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for NAACP Image Awards)

Sunt căsătoriţi de 19 ani, iar mariajul lor nu a fost unul lipsit de obstacole. Totuşi, Jada şi Will Smith au reuşit să le depăşească constant şi să-şi menţină iubirea vie. Cum? Cu terapie de cuplu! Will Smith şi Jada Pinkett Smith au făcut terapie de cuplu pentru a-şi salva mariajul Chiar şi anul trecut, actorul în vârstă de 47 de ani a fost nevoit să nege zvonuri legate de un posibil divorţ între el şi Jada Pinkett Smith. Pe atunci, se aflase că că mariajul lor este pe butuci şi că divorţul este unul iminent.

Ei bine, nu ştim dacă zvonurile erau adevărate, însă actorul a declarat acum, pentru ”The Sun”, că a întâmpinat, într-adevăr, probleme în mariajul cu Jada şi că nu o dată a apelat la serviciile unui terapeut. ”Am făcut multă terapie de cuplu”, spunea sincer actorul din ”Suicide Squad”, într-un interviu cu jurnaliştii de la ”The Sun”.

Actorul a mărturisit că terapia de cuplu i-a ajutat foarte mult, dar că perioada respectivă a fost una extrem de dificilă şi dureroasă. ”Ce se întâmplă într-un mariaj după ce faci terapie de cuplu? Iese adevărul la iveală! Apoi, vă uitaţi unul la altul şi vă întrebaţi cum e posibil să vă iubiţi după ce ştiţi acele lucruri îngrozitoare unul despre celălalt. Dar pentru mine a fost întunericul dinainte de zori. După ce adevărul iese la iveală şi spune tot ce are de spus, ştii exact cine este.”, a mai declarat actorul.

Will şi Jada sunt căsătoriţi de 19 ani şi sunt părinţii a doi copii: Jaden Smith (18), Willow Smith (15). Actorul mai are un băiat, pe nume Trey Smith, din relaţia cu Sheree Zampino.

foto: Getty Images

Modifică Setările