News

A muncit şi îşi permite! Simona Halep a făcut furori în aeroport, la plecarea în Australia, cu o geantă de 15.000 de lei de la un brand celebru

A muncit şi îşi permite! Simona Halep a făcut furori în aeroport, la plecarea în Australia, cu o geantă de 15.000 de lei de la un brand celebru camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

O aşteaptă o perioadă de foc! Simona Halep a părăsit România, merge la Australian Open. Marea campioană a făcut furori la plecare, pe aeroportul din Otopeni. A purtat o geantă scumpă, de brand, pe care a umplut-o cu cărţi, reviste. 

Drumul Simonei Halep până în Australia nu e deloc scurt...pare că trebuie să facă ocolul Pământului. A decolat din Bucureşti, merge la Frankfurt, apoi la Barcelona şi apoi are destinaţia finala Melbourne. În aeroport, la Bucureşti, a făcut câteva declaraţii despre turneul de la Australian Open. Ştie că nu o să fie uşor, dar s-a antrenat: "Da, este acelaşi regim pe care îl au şi ceilalţi în Melbourne, este aceeaşi carantină, avem voie doar la terenul de tenis, 5 ore pe zi. În rest, vom sta carantinaţi în camere.

Nu o să fie uşor, sunt convinsă, dar totuşi fiind 5 ore de antrenament, o să însemne mult. Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari pentru că sunt la un nivel înalt de mult timp şi dacă mă antrenez şi mă pregătesc aşa mereu am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu 3-4 luni de pauză, o să fie mai dificil. Sunt pregătită pentru orice!", a spus ea pentru Antena 1. 

Nu doar cu declaraţiile a făcut furori, ci şi cu apariţia sa. Simona halep a îmbrăcat la plecarea din Bucureşti o ţinută sport, o bluză şi o pereche de pantoni deschişi la culoare, iar peste a avut un palton colorat. În picioare a ales o pereche de pantofi sport, Nike. Ca accesorii, campioana noastră a purtat un ceas Hublot şi o geantă de la un celebru brand. 

Se pare că noua geantă preferată a Simonei Halep este creată de celebra casă de modă Christian Dior. Aceasta valorează aproximativ 3.000 de euro, mai exact 2.750 de euro, aşadar 15.000 de lei. Simona Halep spunea că a umplut-o cu cărţi şi reviste. Vrea să citească pe tot drumul până la Melbourne. 

Pe site-ul de specialitate, iată geanta Simonei Halep. 

Foto: Twitter, captură Antena 1, Instagram

Modifică Setările