News

A murit cea supranumită ”regina telenovelelor”, Delia Fiallo. Mesajul emoţionant al lui Osvaldo Rios: ”Era mama mea artistică”

A murit cea supranumită ”regina telenovelelor”, Delia Fiallo. Mesajul emoţionant al lui Osvaldo Rios: ”Era mama mea artistică” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Osvaldo Rios a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de socializare pentru a anunţa moartea Deliei Fiallo, pe care o numeşte ”mama sa artistică”.

Delia era supranumită ”regina telenovelelor”. Iată ce spune actorul: ”Iubita mea mamă artistică s-a stins. Datorită Ellei sunt ceea ce sunt azi. Am putut evolua ca artist. Ea mi-a dat oportunitatea să fiu personaj principal în Kassandra, să fiu cunoscut pentru mai mult de 150 de cuvinte. Lumea divertismentului este în doliu! Cea mai mare scenaristă de seriale din toate timpurile, odihneşte-te în pace! Îţi mulţumesc pentru tot! Sunt profund îndurerat, te iubesc până la infinit şi dincolo de el! Să nu mă uiţi, al tău etern Luis David”, a încheiat Osvaldo Rios emoţionantul mesaj.

Considerată de către fanii săi "mama telenovelei", Delia Fiallo şi-a pus amprenta prin scenariile sale asupra culturii populare hispano-americane din a doua jumătate a secolului al XX-lea.

Şi-a început cariera în 1950 cu telenovele radiofonice, iar în 1957 a scris primul scenariu destinat televiziunii.

După ce a plecat din Cuba şi s-a mutat la Miami în 1966, Delia Fiallo a colaborat apoi cu posturile de televiziune venezuelene la seriale precum "Lucecita" în 1967 sau pentru succese mondiale precum "Esmeralda", "Leonela", "Cristal" şi "Kassandra".

Doamna Fiallo a murit marţi la Miami, în vârstă de 96 de ani. Nora sa, Odalis Baez, a confirmat decesul scenaristei pentru AFP.

Foto: Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările