Vedete

A murit de coronavirus! Jurnalistul Radu Tudor a pierdut o persoană apropiată

A murit de coronavirus! Jurnalistul Radu Tudor a pierdut o persoană apropiată

Radu Tudor trece prin momente grele. Jurnalistul de la Antena 3 şi-a pierdut mătuşa. Medicul Ana Scurtu fusese diagnosticat cu coronavirus.

 “Când pleacă cineva apropiat, eşti tulburat, nu-ţi găseşti cuvintele, te intrebi de ce... Mătuşa mea, dr. Ana Scurtu, tanti Ana cum îi spuneam noi, a fost dintotdeauna un reper de bunătate îmbinată cu rigoarea regulilor respectate, un om foarte credincios şi determinat mereu să-i ajute pe cei în nevoie. Un suflet bun, un spirit creştin în esenţă. Le mulţumesc medicilor din Bucureşti şi Târgovişte care au încercat să o salveze. Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic.

Se vor întâlni în cer toti cei trecuţi la cele veşnice : cu sora ei şi bunica mea, Cîţu Irina, cu părinţii ei Elisabeta şi Vasile Scurtu, cu fraţii Simion şi Florin. Rămân aici pe pământ să o pomenească şi să regrete plecarea ei subită surorile Angela, Ecaterina, Maria, Manda şi Niculina, alături de mulţi verişori, nepoţi, strănepoţi, printre care mă număr şi eu. Tanti Ana se întoarce pentru totdeauna la Valea Lungă-Cricov. Dumnezeu să o poarte pe braţele sale şi să o odihnească!'', a scris Radu Tudor pe o reţea de socializare.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările