News

A murit fiica lui Marius Ţeicu

A murit fiica lui Marius Ţeicu

Cu toţii ne bucuram de reuşita Patriciei de-a învinge leucemia. Din păcate, corpul ei a cedat în cele din urmă.

Lacrimi şi durere în familia marelui compozitor român! Frumoasa lui fiică, Patricia Ţeicu Rădulescu, a pierdut bătălia cu leucemia la vârsta de 41 de ani (pe care abia îi împlinise pe 29 iulie!), deşi după transplantul medular părea că reuşise să învingă boala. Ba chiar era optimistă în privinţa şanselor de recuperare.

Citeşte şi:

Fiica lui Marius Ţeicu a învins leucemia

Marius Ţeicu a ţinut mult timp boala fiicei sale departe de ochii presei, până în momentul în care a fost nevoit să facă un apel public pentru donare de sânge.

"Sunt sensibil şi orice chestie care se întâmpla în familie, dacă era cineva bolnav, nu mai puteam să fac nimic. Întotdeauna familia a fost pe locul 1, e singurul copil... tată de fată, mă înţeleg extraordinar, întotdeauna m-am înţeles extraordinar, foarte bine cu ea", spunea artistul despre relaţia pe care o avea cu fiica sa.

Mamă a doi copii, de 7 şi de 10 ani, Patricia Rădulescu Ţeicu a făcut transfuzii cu sânge grupa A2 RH pozitiv şi şedinţe de chimioterapie la spitalul Fundeni. Ba chiar a fost nevoită să treacă şi printr-o intervenţie chirurgicală la stomac, în urma complicaţiilor apărute la nivelul abdomenului.

Din păcate, fiica marelui compozitor a închis ochii tot la Fundeni, în spitalul în care a fost internată atâta timp.

Modifică Setările