News

A murit fiul fostul mare fotbalist Michael Ballack. Din ce cauză s-a stins tânărul la doar 18 ani

A murit fiul fostul mare fotbalist Michael Ballack. Din ce cauză s-a stins tânărul la doar 18 ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Tragedie în lumea sportivă! Michael Ballack, fostul căpitan al Germaniei la fotbal, tată a trei copii se află zilele acestea în cea mai negră perioadă a vieţii.

Dacă în aceste fotografii, mândrul tătic se afla pe teren, alături de fiii săi Louis, Jordi şi Emilio, fostul fotbalist a primit ieri cea mai urâtă veste de până acum. Fiul său, Emilio Ballack s-a stins din viaţă joi dimineaţă, la vârsta de 18 ani, în urma unui accident de ATV.

„Accidentul s-a petrecut la casa familiei. Şoferul nu se afla pe un drum public, iar ATV-ul său era singurul vehicul implicat”, a declarat un ofiţer pentru presa portugheză, preluat în presa internaţională.

Tânărul se afla la casa de vacanţă din Portugalia, în peninsula Troia, pe care tatăl său a achiziţionat-o acum câţiva ani. După accident, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale, dar, din nefericire, viaţa lui Emilio nu a mai putut fi salvată.

Michael Ballack a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei Germaniei, la începutul anilor 2000. Fostul mijlocaş a evoluat la Chemnitzer, Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen şi Chelsea. Sportivul a primit de trei ori distincţia de cel mai bun fotbalist din Germania şi a fost vicecampion mondial, în 2002. Ballack are în palmares 16 trofee, printre care titlul de campion în Premier League şi patru titluri în Bundesliga.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările