News

A murit Florin Condurăţeanu. Jurnalistul s-a stins în braţele fiului său

A murit Florin Condurăţeanu. Jurnalistul s-a stins în braţele fiului său camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Avea o vorbă bună pentru toată lumea şi era oricând gata să ajute. Astăzi, Ţuţu a plecat pentru totdeauna. Jurnalistul Florin Condurăţeanu s-a stins din viaţă  la 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

"Îmi este foarte greu să vă anunţ ceea ce urmează. Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulţi oameni. Am lucrat cu foarte mulţi oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurăţeanu. În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în şoc cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară", a anunţat Mihai Gâdea la Antena 3.

"Vă sărut pe suflet!" Acestea erau cuvintele cu care Florin Condurăţeanu îşi întâmpina telespectatorii. Făcea emisiuni medicale, iar mulţi dintre cei care au apelat la el îi datorează astăzi viaţa. Iubea oamenii,  iar acesta era felul lui de a le aduce o mângâiere celorlalţi.  Ca o ironie a sorţii, pe el nu l-a mai putut ajuta niciun medic. S-a simţit rău după ce a terminat filmările, dar a preferat să se îndrepte către casă. Aici s-a prăbuşit. Şi-a găsit sfârşitul în braţele fiului său, Răzvan.

"Avea mai mult grijă de sănătatea altora, emisiunile sale erau de neegalat. Ajuta pe toată lumea, a fost unul dintre cei mai frumoşi oameni pe care i-am cunoscut. Ştiu că avea probleme cardiace, un stent la inimă şi tensiune mare", a spus medicul Monica Pop la RTV.

“Acum m-a sunat mama plângând. Au fost săptămâna trecută împreună la emisiune, dar tot nu pot să cred că a muri Florin Condurăţeanu! Ţuţu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihnească!”, a mărturisit şi Mihai Mitoşeru.

 

Modifică Setările