News

A murit fostul soţ al Angelei Similea! Jan Hilgen a fost învins de covid. Ce spunea artista despre căsnicia cu el

A murit fostul soţ al Angelei Similea! Jan Hilgen  a fost învins de covid. Ce spunea artista despre căsnicia cu el camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

S-au iubit, dar s-au despărţit. Acum îşi spun “Adio!”pentru totdeauna. Fostul soţ al Angelei Similea a murit la spitalul Universitar.

Jan Hilgen şi-a găsit sfârşitul din cauza complicaţiilor generate de covid. Olandezul a ajuns la spital cu saturaţia 80, după ce timp de o săptămână se tratase acasă, conform Gandul.info.

Bărbatul, care suferea de diabet şi hipertensiune, a suferit un stop cardio respirator la spital. Soţia sa are, de asemenea, covid, dar se află acasă, în izolare.

Jan Hilgen şi Angela Similea au fost căsătoriţi din 1974 până în 1991.

“Pe Jan l-am cunoscut aici, în ţară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie”, îşi amintea artista.

“Soţul meu nu deschidea nici o uşă fără să spună «sunt soţul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetăţean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerţ exterior”.

 

Modifică Setările