News

A murit Nathalie Delon, actriţa pentru care Alain Delon a renunţat la Romy Schneider!

A murit Nathalie Delon, actriţa pentru care Alain Delon a renunţat la Romy Schneider!

Actriţa franceză Nathalie Delon, fosta soţie a lui, Alain Delon, a decedat ieri, la Paris, la vârsta de 79 de ani. Anunţul a fost făcut de fiul acesteia, Anthony Delon.  

''Mama mea a decedat la Paris, înconjurată de cei apropiaţi. A murit din cauza unui cancer cu evoluţie rapidă'', a declarat pentru AFP fiul lui Nathalie şi Alain Delon, Anthony.

Nathalie Delon, pe numele ei adevărat Francine Canovas, s-a născut la 1 august 1941, în Maroc, dar a cunoscut celebritatea în Franţa. A profesat ca model, apoi a devenit o actriţă de succes. Bărbaţii erau nebuni după ea, în timp ce femeile doreau să fie ca ea. Dar viaţa lui Nathalie s-a schimbat radical după ce l-a întâlnit pe unul dintre dintre cei mai admiraţi actori din toate timpurile, Alain Delon.

Nathalie l-a cunoscut pe Alain Delon într-un club de noapte. Pe atunci actorul era logodit cu Romy Schneider.

Cei doi trăiesc o pasiune secretă înainte ca Delon să se despartă de Romy şi să se căsătorească cu Nathalie în august 1964. Cuplul se îmbarcă la bordul vasului ''France'', unde îşi petrec luna de miere, după care se mută la Los Angeles, unde, o lună mai târziu, se naşte fiul cuplului, Anthony.

Nathalie a recunoscut că, din prima zi petrecută împreună, caracterele lor explozive au ieşit la suprafaţă. Au început să se certe şi să ţipe unul la celălalt. Amândoi erau colerici aşa că războaiele lor păreau scene dramatice desprinse din filme.

Cei doi actori au divorţat în februarie 1969.

 

Modifică Setările