Gossip

A murit singur, de Crăciun, cu inima frântă. Tragediile care i-au grăbit sfârşitul lui George Michael

A murit singur, de Crăciun, cu inima frântă. Tragediile care i-au grăbit sfârşitul lui George Michael

Avea numai 53 de ani în ziua de Crăciun 2016, când şi-a dat ultima suflare. Faimosul cântăreţ a murit prematur din cauza suferinţei simţite în urma dispariţiei celor dragi din viaţa lui.

Tulburarea de care a suferit George Michael aproape toată viaţa lui adultă era de natură psihologică şi l-a împierdicat pe superstar să se împace cu moartea celor dragi şi să treacă peste momentele dramatice din viaţa lui. Şi, nu numai că n-a acceptat niciodată pierderea peroanelor iubite, dar l-a şi împins spre un stil de viaţă autodistructiv.

Faimosul muzician a cunoscut suferinţa de mic, când unchiul şi bunicul lui s-au sinucis. După şocul acestor pierderi, George s-a confruntat, ani mai târziu, cu moartea iubitului său şi a mamei Lesley Angold. Vedeta chiar a vorbit, la un moment dat, despre decresia cruntă pe care a simţit-o după pierderea designerului brazilian Anselmo Feleppa, care a suferit o hemoragie craniană fatală în 1993 (adică o complicaţie a bolii pe care o avea deja, SIDA): “A fost o veste îngrozitoare. Credeam că aveam şi eu boala!...”

Cântăreţul, care nu îndrăznise până la acel moment să-şi înştiinţeze nici măcar familia despre faptul că era gay, a detaliat momentul despărţirii definitive şi atât de dureroase de dragostea lui cea mare: “Am suferit ca un câine timp de vreo trei ani, după care am pierdut-o pe mama. Mă simţeam atunci de parcă eram blestemat.”

Modifică Setările