News

A murit tatăl lui Michael Jackson

A murit tatăl lui Michael Jackson

Joe Jackson a murit la 9 ani şi 2 zile după regretatul său fiu, MJ.

E iarăşi doliu în celebra familie Jackson. După ce acum două zile celebrau 9 ani de la trecerea în nefiinţă a celui mai ilustru membru al clanului lor, Michael Jackson, clanul de culoare a anunţat că se pregăteşte din nou de înmormântare.

De această dată, patriarhul familiei, Joseph Jackson, este cel care i-a făcut să se reunească din nou, îndureraţi. La cei 89 de ani ai săi, seniorul suferea de cancer la pancreas în stadiu terminal şi fusese spitalizat, pentru a-i fi alinate durerile.

Citeşte şi:

Joe Jackson, tatăl regretatului Michael Jackson, e pe patul de moarte

Decesul s-a produs astăzi, la ora locală 3.30 (13.30, ora României), au declarat surse din cadrul familiei.

Joe Jackson a avut multe probleme de sănătate în ultimii ani, suferind un atac cerebral şi trei atacuri cardiace în anul 2015.

Joe Jackson a jucat un rol important în lansarea formaţiei The Jackson 5, iar, ulterior, în carierele solo ale lui Michael Jackson şi Janet Jackson. El a fost criticat de Michael pentru atitudinea parentală şi pentru practicile în rolul de impresar. Joe Jackson a refuzat să prezinte scuze, argumentând că metodele lui au contribuit la succesul copiilor. Joe Jackson a fost alături de Michael în timpul proceselor care l-au vizat. Joe Jackson a avut zece copii cu soţia sa, Katherine, într-o căsnicie de peste 60 de ani.

Modifică Setările