News

A murit tatăl Monicăi Gabor şi al Ramonei. Se pare că bărbatul ar fi făcut infarct

A murit tatăl Monicăi Gabor şi al Ramonei. Se pare că bărbatul ar fi făcut infarct camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Emil Gabor, tatăl Alinei, al Ramonei şi al Monicăi Gabor s-a stins din viaţă. Acesta avea de mulţi ani probleme grave de sănătate, dar se pare că acum a făcut infarct. Medicii nu l-au mai putut salva. 

Tatăl Monicăi Gabor, Emil Gabor, a murit acum două zile în urma unui infarct şi a fost deja înmormântat, scrie spynews.ro. Din primele informaţii, Emil Gabor a făcut un infarct în casa în care locuia alături de altcineva. Se pare că Alina, una dintre cele trei fiice, s-a ocupat de funeralii.

Emil Gabor a declarat acum câteva luni că avea un mare regret, o suferinţă, aceea că nu putea fi alături de toţi copiii lui: "Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copiii şi… e greu, sunt peste mari şi ţări. Aş fi vrut şi eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrâneţe şi rămâi singur.", spunea el în luna ianuarie a acestui an. 

După cum se ştie, Monica Gabor şi-a făcut o nouă viaţă în America, acolo are o nouă familie, Ramona Gabor locuieşte în Dubai, iar Alina este singura dintre cele trei surori care a ales să trăiască în ţară. 

Tatăl Ramonei şi al Moncăi Gabor avea mari probleme de sănătate

La începutul acestui an, Emil Gabor declara pentru ciao.ro că se confrunta cu mari probleme de sănătate. Fusese internat în spital: "Am fost internat la Boli Interne şi mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine şi de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine.

Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Şi, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi şi a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săuceşti, a fost şi sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere. Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina."

Modifică Setările