News

A murit una dintre cele mai frumoase Bond Girls. A jucat alături de Sean Connery în "You Only Live Twice"

A murit una dintre cele mai frumoase Bond Girls. A jucat alături de Sean Connery în "You Only Live Twice" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Una dintre celebrele Bond Girls din filmele cu James Bond a murit la 79 de ani. Karin Dor, actriţa care a intrat în pielea personajului răufăcător, roşcata Helga Brandt, în filmul "You Only Live Twice" (1967), femeia fatală trimisă să-l ucidă pe agentul 007, a încetat din viaţă la începutul săptămânii, pe 6 noiembrie, în Germania.

Karin Dor a jucat alături de celebrul actor Sean Connery în filmul apărut în 1967, iar personajul interpretat de ea îl răpeşte pe James Bond, tocmai pentru ca spionul să cădă pradă farmecelor sale. Actriţa a murit într-un azil din München, conform declaraţiilor fiului său pentru ziarul Bild, după ce a suferit o lovitură puternică anul trecut, în urma căreia nu a reuşit să se recupereze.

Cea mai recentă fotografie, realizată în septembrie 2015, la premiera filmului Spectre.

Actriţa este renumită pentru filmele în care a jucat, dar şi pentru piesele de teatru în care a fost distribuită de-a lungul carierei sale. A urcat pentru prima dată pe scenă în ţara sa natală, Germania, la 17 ani, iar apoi a apărut în zeci de filme germane între anii  '50 şi '60. Nemţoaica a fost căsătorită de trei ori, are un copil, iar ultimul său soţ a fost un cascador american, George Robotham, care a decedat în urmă cu 10 ani. Karin Dor a fost una dintre cele mai sexy Bond Girls, fiind distribuită în cel de-al cincilea film, după Ursula Andress, Daniela Bianchi, Honor Blackman şi Claudine Auger.

Foto: Getty Images, Cinemagia

Modifică Setările