News

A murit una dintre vedetele serialului Doi bărbaţi şi jumătate!

A murit una dintre vedetele serialului Doi bărbaţi şi jumătate! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Numele şi figura ei vor fi veşnic asociate cu personajul pe care l-a ridicat la rang de artă în serialul de succes Doi bărbaţi şi jumătate. 

În producţia cu Charlie Sheen în rolul principal, ea a jucat-o pe Berta, menajera cu replici tăioase şi fizionomie dură, care dădea sare şi piper serialului, prin apariţiile ei. Pe numele ei adevărat Conchata Ferrell, actriţa care a interpretat-o pe Berta între anii 2003 şi 2015 şi care a primit două nominalizări la Emmy pentru prestaţia ei a murit, ieri, la vârsta de 77 de ani.

Îndrăgita artistă a decedat în urma complicaţiilor suferite din cauza unui infarct, la spitalul Sherman Oaks din California, cu familia aproape. Problemele de sănătate ale actriţei au început încă de iarna trecută, când aceasta a fost internată cu o infecţie la rinichi, care s-a transmis, apoi, în tot corpul şi a început să-i contamineze şi sângele.

Conchata a fost căsătorită încă din anul 1986 cu actorul Arnie Anderson şi au împreună o fiică, pe Samantha, în vârstă de 38 de ani.

Charlie Sheen, colegul ei de platou ]n celebrul serial, a reacţionat pe Twitter la aflarea veştii, cu următorul mesaj: "O femeie extrem de afectuoasă, o profesionistă în munca ei, o prietenă sinceră, o pierdere şocantă şi dureroasă. Berta, felul în care făceai menaj era un pic suspect, dar felul în care ţineai oamenii pe lângă tine era perfect."

La aflarea veştii decesului actriţei au reacţionat şi Jon Cryer, interpretul lui Alan în Doi bărbaţi şi jumătate, şi Melanie Lynskey, cea care a jucat-o pe Judith, fosta lui soţie.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările